Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie, omdlenia, ból w klatce piersiowej i duszności

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! . Mam taki problem , w tamtym tygodniu miałem taki wypadek w pracy .Zaczynałem prace na rano , to juz był piatek , wstałem rano zrobiłem sobie sniadanie , umyłem się i poszedłem do pracy , zaczołem prace nie mineło jakies 10 min zrobiło mi sie słąbo , wiec poszedłem sobie usiasc na taki stoł , po chwile sie budzę na ziemi z łukiem brwiowym rozwalonym . Przyjechała karetka , wzioli mnie do szpitala i zrobili mi wszystkie badania m.in. Hematologia ,biochemia ,cukier , badanie serca , rentgen czaszki , wszystkie wyniki wyszły dobrze , takze wypuscili mnie z tego szpila i przez reszte dnia czułem sie taki słaby , głowia mnie bolala , zjadelm tabletkie i mi przestało . Na drugi dzien czułem sie juz dobrze , zero oznak tego co mi sie stało , mineły 4 dni i znowu sie czułem słabo , lezałem w tym czasie w łozku , tata moj zadzwonił po karetke , przyjchali dali mi jakeis zastrzyki w posladki i poszedłem po nich spac , spałem gdzies od 20 do samego rana , na drug dzien budzę sie i nie czuje sie najlepiej , bolalo mnie w klatce piersiowej , robiło mi sie duszno , człem sie taki osłabiony . Co mam zrobic ! ? cały czas sie stresuje i niewiem co mi jest !! pomocy ! mam dopiero 20 lat !