Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak żyć i funkcjonować normalnie z nerwicą lękową

Rekomendowane odpowiedzi

Justa dzięki kochana jesteś, znowu wymiotowałam... ale łyknę prochy później, rurek się boję ale jak bedzie trzeba to pójdę na narkozę , obym mogła jeść bo mnie to dobija jakbym miała mało problemów wrrr a co u Ciebie? Hexe więcej poproszę!! :) Clauduś lekarz powiedział ze musi bardziej rozpoznać moj przypadek , musze zrobić badania krew, pasożyty i coś jeszcze nie pamiętam jutro pójde po skierowanie.. podejrzewa zespół jelita drażliwego, ale to i ja sama podejrzewałam :( no zobaczymy po prochach... Clauduś źle się czuje od poniedziałku i dołuje mnie to wszystko,, przepraszam że się żalę!!! napisz co u Ciebie!! całuski i spokojnej nocki

U mnie lepiej. Sa rozne fale, ale przyjmuje to. Akceptuje. Bywa kilka dni bez zadnych objawow, potem ze 2 troche kreci, ale co z tego :) walcze. Gosia, ja uwazam, ze to jest ZJD. Chociaz wymioty sa zbyt czeste, to moze byc czysta nerwica. Nie boj sie gastro, w narkozie to bez strachu :) szybko zrobia. Moja mama miala na zywca i zyje :)

Gosiu, ja tez mialam na zywca narkoze i bylo znosnie.Ja tez bym sobie zrobila , bo lykam troche lekoów , kiedys mialam helikobakter i mam obsesje czy nie jesetm chora, chociaz morfologie robialm i jest super,ob tez.Ale nie tyje, chociaz ostatnio jem, moze mam robale....wiecie co nie wiem, czy Wy trez ale ja mam cos takiego ze wyszukuje sobie choroby i najchetniej robilabym ciagle jakies badania.Koszmar....Gosiu zobaczysz bedzie dobrze.a na wymiotach sie nie skupiaj, moze probuj cos innego robic, nie myslec o tym , jedz po troszke, plynne posilki i tak troszeczke, przeciez wszystkiego nie musisz zjesc.Wiem latwo pisac, wiem to doskonale, sama to przechodze czesto.Buzka

Hej dziewuszki łykam proszki ale nie czuję poprawy za wcześnie? jem mało ale po zjedzeniu nadal boli brzuch.. smutna chodzę na dodatek boli głowa od wczoraj wieczora, lezałam , drzemałam i nadal kiepsko się czuję.. dziewczyny czy kiedyś ten koszmar minie??? cholernie mi źle!! staram się 3mać ale sypię się, na nic nie mam siły a jutro ciężki dzień mnie czeka.. aha dostałam takie leki duspatalin retard, sanprobi, controloc i doraźnie meteospasmyl brała któraś z Was? Clauduś dzięki za pocieszenie ale ja nie mogę pogodzić się z tym że nie jem tego co lubię :( Egzaltacjo zdrowiej, mnie zawsze wali serce w sytuacji stresowej na pocieszenie. Justa co u Ciebie?? Hexe *mądra główko* znasz te leki?? pozdrawiam Was.

Gosia dasz rade,to pogoda,wiesz ja raz miałam takie problemy z brzuchem jakis czas temu,wtedy podejrzewali zespoł jelita drazliwego,pobrałam leki,po tym zaraz krotko bol zoładka co zjadłam i zapisali mi cudowny lek,ten co Tobie controloc,na czczo go brałam rano,jak dla mnie rewelacja..nigdy juz wiecej nie miał po nim problemow z brzuchem,ten duspatalin tez cos mi mowi,tez chyba go brałam to na jelita,...to było z 5 lat temu,w tym moim ciezkim czasie,wszystko sie przyczepiało do mnie,i napewno poczatkiem wiosny to było...ale teraz nie mam problemow z zoładkiem!Bedzie dobrze zobaczysz....Minie wszystko jak tylko nerwy troche odpuuszcza:) Gosia jestes najradosniejsza z nas wszystkich tu ...nie zamrtwiaj sie..

Gosia - za wczesnie. Odczekaj. Duspatalin brala moja mama (ma ZJD). Controloc jest ok. Polecam tez picie siemienia lnianego (zmielone z miodem np.). I trzeba trzymac diete. Zadnej kawy i mleka krowiego! Claudia - robaki to my mamy w glowie :) ja jem normalnie od 2 mies., a nie przytylam. To musi potrwac, stres zjada wszystko.

Hexe ale z tym mlekiem to nie wiem, mi nic nie jest po mleku :( jem rano z płatkami - śniadanie takie ubogie ehhh,, dziewuszki jeszcze mam migrenę, ryczeć mi się chce a siedzę w pracy i mam dość, a po południu na terapię , dziękuję Justyś!! za pocieszanie, pojem tych leków i zobaczę no i badania zrobię .. może w poniedziałek pójdę po skierowanie. Kochane jesteście , wiecie potrzebuję wsparcia , mam nadzieję że nie macie mnie dość jak narzekam, jak tak to przepraszam ale dziewuszki łamię się, wali sie wszystko i te dolegliwości bólowe!!! życzę Wam udanego Dnia . Całuski ślę.

Gosiu bo mozed to wsztstko z nerwów, zrob badaqnia i bedziesz doklladnie wiedziala a narazie jedz to co mozesz. Hexe rozbawials mnie tym wpisem, dzieki kochana, bo ja juz wyszukyje sobie roznych chorob i chodzilabym i tylko badania robila.

Gość aniamroz24

Jej czlowiek wie jak jest czyta u lekarza byl i co?? nadal ma leki ... dzisiaj tak mocno zawalilo mi serducho ze trzy razy. ja nie daje rady wtedy;( bedzie dobrze?? mam nadzieje ze mi o przejdzie... ze tak musi byc narazie i bedzie coraz lepiej... POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Hej dziewuszki!! co u Was? bo u mnie to kiepskawo :( , jem prochy i trochę pokarmów prZyjmuję ale to z tego jak brzuch nadal ciężki i obolały, dziewuszki jak nie urok to.... jeden problem z głowy to kolejne są, albo je namnażam, kiedy to się wreszcie skończy,, np. teraz mąż zajada się pysznie pachnącą kiełbachą a ja najadam się jej zapachem.. jest mi okropnie źle z tym, jeszcze znajoma mnie nastraszyła że po gastroskopii w uśpieniu mogę dostać jakiegoś zaksztuśnego zaqpalenia płuc czy coś i zupełnie się już boje badań :( no i gdzie ta wiosna wrrr zimno jak cholera... pozdrawiam i miłego wieczorku życzę laski.

Gosiu, to Ty masz tak jak ja, tez namnazam sobie chyba problemów, a dokladnie chorób, juz mnie to wszytsko wkurza.Też zadaje sobie pytanie kiedy to sie skonczy.A co do gastroskopii, to nie boj sie , na pewno nie jest to przyjemne badanie, ale da sie przezyc.Znieczula twoj przelyk i wprowadza rurke, bedzie dobrze, jestes silna i dasz rade, kto jak nie Ty kochana???Pozdrawiam i zdróka zycze.

Gosiu, nie słuchaj za przeproszeniem pierdół, ja miałam usuwane migdałki w ogólnym w wieku dorosłym, mój laryngolog rozumiał że ja nie wytrzymam zabiegu w miejscowym, tak zresztą usuwaja dzieciom, w ogólnym, a inny laryngolog stwierdził że to wymysły, że tak jest zagrożenie zakrztuszenia, uduszenia i nie wiadomo czego jeszcze, żyję i nie miałam żadnych powikłań, skoro to robią w ogólnym to mają doświadczenie i można tak robić, zabieg wykonuje lekarz a nie krawiec do licha, nie słuchaj głupot

Hej! Mi mijaja zawroty, dzis za to serce probuje hehe. A to strzyka, a to wali. Ale olewam. Mialam dobry weekend. egzaltacja - cholera, faktycznie Cie trzyma - ale zobacz (zazartuje) - grype przezylas :)))) Gosia - nie sluchaj takiego gadania, w ten sposob czlowiek nie wzialby nawet wit. C (tez zdarzaja sie na nia uczulenia) i nie poszedl pobierac krwi, ja np. bylam swiadkiem, jak facet po pobraniu padl i stanelo mu serce :))) Posluchaj - zachlystowe zapalenie pluc jest b. rzadkim powiklaniem. Jako alternatywe masz gastro bez narkozy, tylko ze znieczuleniem gardla i jezyka, ale jestes gotowa to przezyc swiadomie? To nie jest mile badanie i mozna b. wymiotowac.

Dzieki dziewuszki!! ja pół nocy spacerowałam po mieszkaniu tak mnie jelita bolały a jak się nakręcam to jeszcze bardziej mam skurcze, wzięłam rozkurczowego procha i zasnęłam, nienawidze jak w nocy mnie coś dopada bo mam wieksze lęki , panikuję.. dziś lepiej nie boli.. Egzaltacjo zdrowiej bo coś długo Cię trzyma!!! guzki jakie guzki? Hexe dzięki wierzę Wam dziewuszki, pozatym wierzę w przeznaczenie, co ma być to bedzie. pozdrawiam i miłego, słonecznego dzionka życzę!!! laski bo kwiatki trzeba na balkonach sadzić :)