Gosia27 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Hexe wiem że to zjd i jak to zwalczyć? bo gastrolog ostanio proponował mi sulpiryd a ja nie chce prochów wiesz dlaczego.. Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Gosia, ZJD jest choroba przewlekla. Moze trwac cale zycie i nigdy nie ustac, kwestia jak silne sa objawy. Wejdz sobie na: http://www.chorejelita.pl/ znajdziesz duzo pomocnych informacji. Leki sie przydaja w ostrych stanach, poza nimi konieczna jest dieta, picie siemienia lnianego i unikanie stresow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Gosia ja tez to miałam ,jakis czas temu,bol i jeszcze raz bol..,wzdecia i takie tam,ale leki pomogły na czczo controloc ...A moja znajoma brała ten sulpiryd na zjd i to ja wyleczyło,bierz leki ,nie ogladaj sie ,ja tez pewnie niedługo wyladuje u kardiologa z sercem... Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A ja wróciłam... nie wiem co mam napisać, myślałam, że jest już całkiem nieźle a tu się okazało, że wcale nie... ech Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Egzaltacjo to tak jak ja , juz myslalma ze jest super, ze tak bedzie z awsze, a tu zonk.Dzis w pracy tak mnie dopadlo, ze nie wiedzialam co robic, gadalam sama ze soba, az sie troche uspokoilam. Przede mna ciezki okres, zmiany w zyciu i pewnie dlatego tak juz reaguje.Boze ale przeciez musi byc dobrze, prawda????? Gosiu a co u Ciebie, bo u Hexe pewnie super, to taka nasza pani psycholog, jak Ty to kochana robisz ze jestes tak twarda( bo tak mi sie wydaje czytajac Ciebie-podziwiam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Hej dziewuszki!! ja dzisiaj po wizycie u gastrologa, zmienił mi leki i ma byc dobrze.. wierzę w to, dzisiaj głowa mnie bardzo boli, wymiotowałam i słabo mi , ale mam życie no nie? odpoczywam teraz, Egzalatacjo zawsze tak jest że jak sie za szybko cieszymy to choroba przypomina o sobie, ale sie nie poddawaj!! Clauduś jakie zmiany u Ciebie??? pytam z ciekawości :) Justa bedę jeśc tabsy!! musi być lepiej!! Hexe dzięki za porady, lubię jak piszesz!! :) wieciew pogoda u mnie paskudna :( leje i pochmurno łeee,, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 U mnie też obrzydliwie, momentami pada, zimno generalnie... nie cierpię takiej aury Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 E tam twarda. Tlumacze sobie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Gosiu, czeka mnie zmiana pracy i przeprowadzka do innego miasta, wszystko z wlasnego wyboru , ale wiesz jak moge to przezywac.....taki tym juz ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Clauida Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Hexe a jak tam Twoja mala pociecha, jak sobie radzisz jako mama, naprawde Cię podziwiam kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Lobuzuje! Niegrzeczny maly chlopczyk :) jakos daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dziewczyny , co Was dlaczego nikt nic nie pisze???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Heja melduje sie justa,mnie nie było bo cierpiałam po załozeniu aparatu na doł.....ale juz lepiej.....oczywiscie panika juz była,i teraz zawroty,bo jak inaczej....stres musi zostac odreagowany,najgorszy jest strach o cos tam ciagle....zmierzyłam cisnienie i o dziwo ok 129/85 i puls pierwszy raz w zyciu 66....juz sie zastanawiałam czy to nie za niski......eh ta nerwica.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Justa, fajnie ze sie odezwalas , bo juz myslalam ze zapomnieliscie o forum, pozdrawiam ciepło i czekamy teraz na pozostale dziewczyny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Hej dziewuszki!!!! Justa gratuluję aparaciku :) ale bedziesz mieć piękny uśmiech hoho , ja już przestałam mierzyć ciśnienie i radzę ,, zaglądałam na forum nasze ale nie miałam co pisać,, objawy i objawy i tak się kręci, dziś lepiej troszkę.. ale strach jest, po wizycie u gastrologa i zmianie proszków lepiej trochę oby tak dalej,, Clauduś a co u Ciebie? i reszty, ja wieczór spędzam w domku z mężem, i już zasadzone kwiaty na balkonie :) miło usiąść w ich towarzystwie! pozdrawiam i bezobjawowego wieczorku i niedzieli!! Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hej. Ja przeziebiona, ble, 3 dni trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 U mnie raz lepiej raz gorzej, kurcze mysle zeby pojsc do lekarza i poprosic o lek anafrail? Hexe co o tym myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Claudia ja tez o niczym innym dzis nie mysle,jak o anafranilu...chyba jutro dzwonie do lekarza....dzis cały dzien mi słabo,nie mam siły nic robic...masakra...ja tak nie chce,potrzebuje teraz duzo siły bo przetrwac!!!wziełam cwiartke rano teraz xanaxu..ale to chyba nie jest juz rozwiazanie....:(( moje dziecko jest chore a ja ledwo mam siłe je wspierac :((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hej dziewuszki!! czytam o kiepskim waszym zdrówku, ja od wczoraj lepiej troszkę ciekawe jak długo? z brzuszkiem też lepiej naszczęście... życze zdrówka . Powiem Wam dziewczyny że muszę więcej odpoczywać bo trace wiele energi jak mnie dopada to g... Wy też tak? pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie bralam go, nie znam, jest w zastrzykach? Ale antydepresanty sa ok imo w leczeniu depresji, o wiele lepsze niz uspokajacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ale sie fatalnie czuje dzis,słabo mi strasznie.....cisnienie 155/92,puls 111 masakra wziełam rano poł xanaxu ale nie pomaga chyba...i teraz beztabloker,nie wiem co mi sie tak pogorszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
darek123j Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pół xanaxu to za mało żeby się polepszyło mój lek. kazał brać 2 tab. naraz w razie fatalnego samo poczucia lub jakiegoś ataku paniki lęku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witajdzie dziewuszki !!! cos słabo piszemy.. wiosna, święta zapewne i złe sampoczucie beee,, u mnie też różnie dzień lepiej dzień gorzej, dzisiaj ten gorszy nastąpił czas- głowa pęka a pracy mam dużoo i nerwów w niej też nie mało :( , powiem Wam że o świętach nawet nie myślę bo czasu brak, kiedy to choróbstwo minie???? to do końca zycia bedzie nas męczyć? :( , laski napiszcie czy u Was lepiej ?? moge już Wam życzyć pięknych, rodzinnych i zdrowszych Świąt Wielkiej Nocy i trochę obżartwa kochane :) pozdrawiam ciepło bo pogoda piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Hej. Przeziebienie mi mija, ale 5 dni trzymalo, do tego zarazilam dziecko. Odkad sie zaczelo mam wyrazne pogorszenie nastroju, poza tym wiosna, a to bodzcowa zmiana. Powoli z tego wylaze, ale nie lubie takich dni, bo wydaje mi sie, ze drepcze w miejscu. Oczywiscie to wszystko uruchamia we mnie myslenie na co jestem chora itd., ble. Dziewczyny i chlopaki, nie jezdzie Xanaxu. Co bedziecie brali za 10 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czasem mozna :) ale tylko czasem hexe:)....Wesołych ZDROWYCH Świat do Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi