Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Claudia ja sprobuje znaleźć pomoc u gastrologa... może jakieś prochy przypisze, bo jak mam pomyśleć że już nigdy nie zjem wielu rzeczy ani nienapiję się kropli alkoholu to mnie dreszcz przechodzi!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gosia27,a co Ci jest,ze do gastrologa chcesz isc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kielce mam problemy ze zjedzeniem czegokolwiek.. bo boli brzuch, wymioty, biegunki nic ciekawego :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gosia 27..zrob sobie USG,jamy brzusznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A co to mi da? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Gosia 27..kup sobie SMECTE,,ewentualnie Imodium...powinno Ci pomoz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Smekte znam i nie działa imodium nie znam, ale dziekuję za rady. Ja mam debridat ale hmmm słabizna chodź kiedys mi pomagał nie powiem, ale to było kiedyś.. wiesz nerwica atakuje poprostu :( Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 USG.jamy brzusznej pokaze czy w srodku czegos nie ma,gastroskopia jest straszna.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jest jeszcze Panzol.,ale to sie stosuje po 1 tabletce na 3 dni.,mozesz tez zastosowac IPP40..,tez jest pomocny.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nerwica powiadasz atakuje?//.Meliska napewno na Ciebie nie podziala.trzeba cos z wyzszej polki...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czy ty tez masz podobne problemy, że znasz te leki? ale to chyba leki na receptę tak? usg brzucha kiedys miałam a na gastroskopie dobrowolnie nie pójdę chyba że bedzie w narkozie, ale jak znam życie to by nic nie wykazała.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Piję rumianek właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Mialem i sie wyleczylem z tego..rumianek Ci nie pomoze...ale i nie zaszkodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Super też bym chciała... a pomogł Ci gastrolog czy inny lekarz??? Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A na nerwiczke to tez sa sposoby.....leki trzeba brac ,do tego wiara w siebie i trzeba wierzyc ,ze ma byc dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 hmm powiem tak łatwo mówić gorzej wyjść z tego.. ale walczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja mialem problemy zaoladkowe i trafilem na dobrego lekarza.akurat mi to pomoglo,,ale nie mowie ,ze kazdemu pomoze.,bo nie jestem lekarzem.wiesz ja tylko Ci pisze co ja bralem Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jak walczysz to i wyjdziesz z tego,pozytywne myslenie w tym pomaga ,nie mozna za duzo czytac na takie tematy ,bo za bardzo sie w to zaglebisz i bedzi Ci jeszcze gorzej,aktywnosc fizyczna ,rowerek.,spacerek.bieganie .to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ile masz lat?czym sie zajmujesz na codzien? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Czemu oto pytasz? a ty kim jesteś ile masz lat , i gdzie pracujesz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Z ciekawosci zapytalem,...moze masz jakies problemy ,stresujace..nie wiem wiec trudno cokolwiek powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Nieodpowiedziałeś na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 37lat mam a zajmuje sie taka praca...poprostu mam bardzo duzo do czynienia z roznymi ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A ja 10lat mniej od Ciebie a reszta podobna :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczorku!!! a gdzie dziewuszki ???? nadal okropnie sie czujecie? czy ostatkujecie się . ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi