Gość bestia75 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat obu placówek.Gdzie sa lepsi specjalisci,lepszy sprzet medyczny gdyby konieczny był zabieg i ogólnie może ktoś miał doswiadczenia lecząc sie w którymś z tych szpitali. Wykryto powazna wade serca u mojej mamy ( 65 lat).Poza tym ma chorobe wieńcową i blok serca.Lekarz kardiolog skierował na konsultacje do Krakowa do II Kliniki Kardiologii na Kopernika. Jednak mam także mozliwośc skonsultowania mamy z dr.Myrdko który najprawdopodobniej pracuje w szpitalu im.Jana Pawła II. Czy ktos moze zna tego lekarza?Jakies opinie??Byłbym bardzo wdzieczny jezeli ktos by mi doradził gdzie lepiej mamę leczyć.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kala Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Szczerze polecam dr Myrdko i szpital Jana Pawła II. Jestem już 1,5 miesiąca po operacji serca w tamtejszym szpitalu, pod okiem dr M. To naprawdę profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu, opieka w szpitalu jest naprawdę na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jan z Gorlic Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca w szpitalu, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Życzę pacjentom spotkania w razie potrzeby właśnie takiego lekarza. Jednocześnie dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ankaaa Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ja ze swojej strony mogę polecić dr Małgorzatę Kloch z SCM clinic. Świetna lekarka, jestem pod jej opieką od pół roku i bardzo sobie chwalę! Jest bardzo dokładna. Analiza wyników badań to w jej wykonaniu bardzo rzetelne studiowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi