Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne bóle pod żebrem po kuracji antybiotykowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem osoba poruszajaca się na wozku i jestem z wieowadziem. Ostatnio przechodzłam ostre zapalenie pecherza i nerek miałam kuracje antbiotykowa dożylnie w szpitalu lekiem Fortum i po kuracji wypuścii mnie do domu z antybiotykiem doustnym który nadal biore. Boli mnie jednak pod lewym żebrem,ten ból przchodzi troszke do środka brzucha i na krańcach kości żebrowych wzdłóż mostka. Boli tez pod lewą piersią i na krańcach żeber w kierunku mostka. Ból jest tylko przy dotyku jak uciskam to miejsce. Kiedy leże i nabieram powietrza czuje jakby cos mi sie przesuwalo przy żebrach nie wiem co to jest ale niepokoi mnie to...mógłby mi ktoś pomóc? dodam ze jestem troche zdeformowana...prosze pomóżcie
szkoda że nikt nie odpowiedział.. mam takie same bóle.. pod lewym żebrem.. żebrami.. boli po intensywnym ruchu.. po 60min gry w piłkę.. poźniej jak usiąde boli bardzo przez jakiś czas.. ból przenosi się pod pępek i nabiera objawów zwykłego bólu brzucha.. gazy przynoszą lekką ulgę.. mam od jakiegoś czasu duże bóle w krzyżu.. też jestem po antybiotykach.. teraz jakieś ziołowe biore.. (zapalony gruczoł miałem).. od tych leków? nerki? śledziona? od leków? czemu intensywnie po bieganiu? przed bieganiem nie bolało.. dziś dobrze się czułem poza bólami w krzyżu od dawien dawna.. może ktoś nakieruję mądrą opinią..