Gość syntek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam! Moje dane: wiek 27lat, wzrost 180cm, waga 88kg , mała aktywność fizyczna, siedzący tryb życia (przy komputerze), bezrobotny, Problem: 1. nadmierna potliwość, która towarzyszy mi od ponad 10 lat (a może od zawsze) - strasznie uciążliwe 2.prawie od pół roku pieczenie w klatce piersiowej (szczególne wieczorem) - które ustępuje po wykonaiu kilku skłonów - ok 5min (bywały również takie wieczory że musiałem poćwiczyć ze 20 minut aby pieczenie w klatce ustąpiło - przy czym pot lał się strumieniami ;) 2.od ponad dwóch miesięcy (od dnia w którym zmuszony byłem do dość sporego wysiłku fizycznego) pojawił się ból prawej ręki występujący szczególnie w nocy gdy ręka znajduje się powyżej poziomu serca (mam takie wrażenie jakby krew do niej nie dopływała i tracę czucie w dłoni przez co się budzę) - ból ustępuje gdy ręka znajduje się poniżej poziomu serca. 3. od kilku dni ból prawej ręki się nasilił (gdy wyprostuję rękę mam wrażenie jakby żyły miały mi popękać). Wspomnę jeszcze o ciśnieniu które wydaje się być w normie a waha się w granicach: 75-85(d0lne) 120-135(górne). A teraz zwracam się do Was z prośbą o radę: Jak wybrnąć z tych problemów zdrowotnych? Zaznaczam, że zwiększyłem ilość wysiłku fizycznego :) Za rady z góry Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość screwer Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Idź do lekarza, on Ci powienien coś doradzić! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość henio Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 pewnie najlepiej idz do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tomek Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 a, jak z seksem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi