Gość mikara Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zamiast osypywać nogi talkiem lub wydawać tyle samo kasy na pięć par tanich butów co jedne porządne lepiej wydać kasę na leczenie toksyną botulinową. Wchodzisz do lekarza na 15 minut, stopy są bezboleśnie ostrzyknięte i zapominasz o mokrych butach czy skarpetkach na całe życie! Botulina Dziewczyny!!! Raz na zawsze mam spokój, teraz jedne buty potrafię nosić trzy sezony. Sprawdza się także zimą gdy w biurze mogę bezproblemowo cały dzień biegać w kozakach.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxxxxx Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A ty co, reklamy uskuteczniasz, sam/sama zadajesz pytania i sam/sama polecasz botulinę. Śmiech na sali, głupota ludzka nie zna granic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zizi Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zgadzam się z poprzednikiem. Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość polita Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Również spróbowałam tej metody i ostrzyknełam miejsca w których bardzo się pocę toksyną botulinową i nie będę tego żałować nigdy w życiu. Teraz mogę ubierać co tylko zechce i nie martwię się o ogromne plamy na koszulce bądź o mokre buty! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość losia Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekota Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Również mam pozytywną opinie na temat zastrzyków toksyną botulinową. Byłam już zmęczona ciągłym staraniem się ukryć tego co mam pod koszulką, ale udało się zwalczyłam strach przed zabiegiem ostrzyknięcia się i czuje się jak wolny człowiek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość gorda Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Na początku jak lekarz mi podsuną ten sposób to myślałam, że oszalał. Jednak po długim czasie namysłu zdecydowałam zaryzykować i się udało od 3 lat mój pot jest praktycznie nie widoczny i jestem z tego bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość timus Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Toksyna Botulinowa to doskonały sposób na męczący nas problem nadmiernego wydzielania potu. Zastrzyki miałam jakoś 7 lat temu i teraz nie pamiętam jak wyglądają koszulki mokre pod pachami. Serdecznie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi