Justyna21 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam. szukam pomocy tu bo już opadam z sił. Mój tata lezy w szpitalu na intensywnej terapii pod respiratorem który za niego oddycha jest to bardzo przykry widok. Jest w śpiączce farmakologicznej. lekarze próbowali zrobić zabieg który sie nazywa Tracheotomia. Lecz gdy podejmą próbę następuje skurcz oskrzeli. Czy Tata wyjdzie z tego. Prosze pomóżcie mi. co mam robić??? Już wypłakałam tyle nocy. Ale wiem,że musze być silna bo mam Córeczkę i mamę która też jest po 3 zawałach. Czy może można zrobić teraz przeszczep płuc. Prosze pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Basia300 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witaj Justynko, Mój tato miał zabieg tracheotomia miesiąc temu.Dwa tygodnie temu odłączyli mu respirator i oddychał bez respiratora .Raz było dobrze A na drugi dzień gorzej.w szpitalu był na intensywnej terapi był dwa miesiące. Ciesz się każdym dniem spędzonym z nim. lekarstwa nie ma na to niestety. Chciałabym ci powiedzieć coś lepszego ale nie mogę . Bądź silna pozdrowienia Basia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi