zochza Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Poszukuje dobrego kardiochirurga na terenie Slaska Czeka mnie wszczepienie by passow. Czy ktoś może mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza
oserver Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oczywiście, mogę polecić na podstawie dużej grupy, najwyższej klasy specjaliści są w Bielsku Białej Paks czy AHP. Ordynator doc.Cisowski i jego wirtuozi: dr Gerber (5lat szkolenia w najlepszej klinice w Niemczech ) dr Domaradzki najlepszy chirurg byłej kliniki Wosia z Ochojca i dr Shrestha - nepalczyk-wychowanek kliniki kardiochirurgii Bochenka z Ochojca. Na każdego z nich można liczyć na 1000% Przestrzegam przed Ochojcem- zostaniecie tam *casem* czyli przypadkiem. Wielomiesięczny OIOM murowany. Kupa niepotrzebnego cierpienia. Ale za to na waszej podstawie zostanie wyprodukowany *papier* do średniego czasopisma. Bo dobre takich bzdur nie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza
mmargo Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam.Zatrwożyłam się tym, co piszesz, bo właśnie moja córka ma mieć zabieg oper. z powodu istotnej niedomykalności na tle 2-płatkowej zastawki aortalnej i polecono nam Ochojec.Widocznie masz jakieś złe doświadczenia z tym ośrodkiem, a co z operacjami takiej wady w PAKS B-B?Słyszałeś coś o nich i czy operuje je dr Shrestha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość misiu 333 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Szukacie kardiologa polecam sląskie centrum chorób serca w zabrzu tam sie ttylko sercem zajmują Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Śląskie Centrum Chorób Serca - Zabrze. Polecam !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jan 9999 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Polecam SCCS Zabrze, wspaniali fachowcy, super klinika , super personel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Derk13 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mam mieć wstawione bajpasy w Zabrzu, ale przed zabiegiem bym chciał porozmawiać z lekarzem. Możecie kogoś polecić, mam 44lata i jestem pełen obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość viktor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może zastosować inne nowoczesne metody leczenia stać się w pełni zdrowe, bez operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 DERK13 Rozumiem, że posiadasz jedynie skierowanie i jeszcze nie wiesz kiedy i kto będzie Ciebie operował? Myślę, że podczas rejestracji powinieneś otrzymać informację kto będzie Twoim operatorem i wówczas z nim porozmawiaj. Jestem po zabiegu w Zabrzu, tam cała ekipa jest świetna. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, postaram się Tobie udzielić informacji, pod warunkiem że znam na nie odpowiedź :) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Derk13 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam dzisiaj wypisano mnie z szpitala i stawiłem się w ŚCCHS w Zabrzu. Zostałem zakwalifikowany do zabiegu, a termin ustalony na 25 październik. Mam 2 miesiące czasu, aby psychicznie przygotować się do zabiegu. Przy okazji dowiedziałem się, że moją miażdżyce określono na 65latka, czyli +20 do obecnego wieku. Podczas koronarografii byli przygotowani do reanimacji, ponieważ tak źle wyglądała moja miażdżyca. W sumie i tak zaliczyłem epizod Hipotonii . Niestety nie wiem kto będzie moim operatorem, będę musiał o to zapytać. Jestem pracownikiem fizycznym i teraz nie wiem, czy mogę liczyć do obecnie wykonywanego zawodu :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szczesliwa Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witaj Moj mąż w 2014 roku miał operacje zastawki w Krakowie.w chwili operacji miał 37 lat.pracuję jako spawacz. Rok po operacji wrócił do pracy. Najlepiej porozmawiaj z lekarzem który będzie cię operowal czy po operacji będziesz mógł pracować.my taką rozmowę z kardiochirurgiem odbylismy przed operacja.dużo zdrowia ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza
paolka Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na milion % polecam Paks Bielsko. Opieka na światowym poziomie, szpital, sanatorium, rehabilitacja. Byłam operowana, leżałam w szpitalu, odbyłam rehabilitacje. I mam porównanie Częstochowa-Ochojec-Bielsko. Bielsko jest bezkonkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kardiochirurgia Kielce Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A może ktoś - coś o kieleckiej kardiochirurgii, gdzie kierownikiem jest dr Pietrzyk - z krakowskiej *szkoły* kardiochirurgów???? Mam tam mieć operację bentall de bono i mam pewne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Martulinka6 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam, ja również wybralam PAKS (zastawka aortalna i mitralna). Wczoraj wróciłam z konsultacji, termin przyjęcia na oddział - 22 listopada 2016. Klinika, mała, kameralna, czyściutka, prześliczna. Umówiona byłam do prof. Bochenka, jednak z powodu pilnego wyjazdu przyjął mnie dr Domaradzki. Cieszę się, że ma tak dobre opinie, choć zbyt wylewny nie był :) Cytuj Odnośnik do komentarza
paolka Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Martulinka6 dr Domaradzki to podobno wirtuoz operacji na zastawkach. Tak jak piszesz malo mówi ale jest bardzo dokładny. Życzę Ci powodzenia podczas zabiegu. Na pewno wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Martulinka6 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 PAOLKA, Ty również miałaś zabieg w PAKS, prawda? Są gdzieś Twoje posty opisujące pobyt tam? Swoją drogą przystojny ten doktorek, choć trochę w nieładzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi