Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększone węzły chłonne koło nadgarstków

Gość Julkaaa93

Rekomendowane odpowiedzi

Julka dokładnie jak pisze Ela -grzybica atakuje śluzówkę i skórę , która jest rozpulchniona ,wrażliwa na otarcia i krwawi .Niekiedy jak mamy u leżących pacjentów takie zmiany to jak myjesz okolice pupy i odbytu i zedrzesz taki kożuch to krew leje sie ciurkiem .Normalnie jakbyś żyłę zdarła .Matko ide się myć bo woda mi ostygnie :)

No jak mowię, wszystko, byleby ta krew nie była z jelita.. o i jeszcze czasami, może to głupie, ale najczęściej jak się położę to mam wrażenie jakby coś mi w tym tyłku tak dziwnie pulsowało.. nie wiem zaczęłam tak mieć niedawno jak mnie zaczęło swędzieć itd

Julka my się do Twoich *szczerych* i Obrazowych wypowiedzi przyzwyczaili, ale co niektórzy to na prawdę mają niezły ubaw. Dziewczyno nakręciłas się i dlatego masz takie uczucia. Poza tym jeszcze raz ci mówię że nie masz nic w tych jelitach. Moja babcia jak miala tam raka to nie mogła jeść a ty wpierdzielasz normalnie i jeszcze słodycze typu pół czekolady ogromniastej i jeszcze jakieś ciasto wpałaszowałas , jakbyś tam miala raka lub coś z jelitami bardzo wątpię, żebyś dala radę jeść a jak nawet to z bolu byś kogoś pogryzła. I też twierdzę uparcie, że masz to od stanu zapalno-grzybicznego,

NO już .Żadnych osobników ośmio-odnóżowych nie odnotowałam w moim towarzystwie .Julka zadławiłabym się gruszką przez pulsowanie w tyłku :DPrzyszło mi do głowy ze twoje dolegliwości obniżają loty .Najpierw był żołądek ,potem niżej trzustka potem jelito teraz odbyt :)W poniedziałek jak wyjedziesz z zakrzepicą nóg to jebn....a potem proponuję dnę moczanową .

No to mam nadzieję, że Twój wujek google Ania ma rację i że to te hemoroidy, może to jakieś dziedziczne, bo u mnie w rodzinie ze strony mojego taty, z moim tatą włącznie wszyscy maja hemoroidy.. Ech nie no ja nie mówię, że mam raka tyłka, mam nadzieję, że w ogóle żadnego raka nie mam. Jeszcze mnie troche martwi to za niskie mpv, bo to by wksazywało na niedokrwistość, a przy tym raku niedokrwistośc jest.. chociaz moja doktot powidziała, że żadnej niedokrwistości nie mam, bo wszystko inne mam ok, a ta jedną dziesiątą nie kazała się w ogóle przejmować

Kielce a gdzie ten twój holterek ?Ja to się tak aż nie znam ,bo dopiero kończę kurs ale zawsze jakieś wnioski moge wyciągnąc ku iciesze zgromadzonej gawiedzi .Ela -jeszcze parę dni duszenia przed kompem ze śmiechu to na pewno mi hemoroidy wyskoczą jak granaty ,wszak ciśnienie musi gdzieś ujśc .

:) Ania ja oglądałam raz Dziewczynę z tatuażem, w kinie byłam,a le film jest na prawdę świetny, i oczywiście nieziemsko przystojny Daniel Craig ;) zadzwonie jutro chyba do tego szpitala, moze wcześniej mi sprawdzą ten tyłek i powiedzą co tam w nim siedzi ..

Julka a nie możesz lusterkiem obejrzeć czy masz na zewnątrz takie guzki ?Albo sama w tyłek palec wsadz wszak to twój tyłek .....jak wyczujesz takie kluseczki to zanczy że masz hemoroidy .Przepraszam wszystkich czytających moje wypociny ......mam nadzieję ze już wszyscy po kolacji ..................