Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Hahaha, ja tam bym wolała mu tego tyłka nie pokazywać, no ale jak mus to mus ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ANia5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka dokładnie jak pisze Ela -grzybica atakuje śluzówkę i skórę , która jest rozpulchniona ,wrażliwa na otarcia i krwawi .Niekiedy jak mamy u leżących pacjentów takie zmiany to jak myjesz okolice pupy i odbytu i zedrzesz taki kożuch to krew leje sie ciurkiem .Normalnie jakbyś żyłę zdarła .Matko ide się myć bo woda mi ostygnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No jak mowię, wszystko, byleby ta krew nie była z jelita.. o i jeszcze czasami, może to głupie, ale najczęściej jak się położę to mam wrażenie jakby coś mi w tym tyłku tak dziwnie pulsowało.. nie wiem zaczęłam tak mieć niedawno jak mnie zaczęło swędzieć itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka my się do Twoich *szczerych* i Obrazowych wypowiedzi przyzwyczaili, ale co niektórzy to na prawdę mają niezły ubaw. Dziewczyno nakręciłas się i dlatego masz takie uczucia. Poza tym jeszcze raz ci mówię że nie masz nic w tych jelitach. Moja babcia jak miala tam raka to nie mogła jeść a ty wpierdzielasz normalnie i jeszcze słodycze typu pół czekolady ogromniastej i jeszcze jakieś ciasto wpałaszowałas , jakbyś tam miala raka lub coś z jelitami bardzo wątpię, żebyś dala radę jeść a jak nawet to z bolu byś kogoś pogryzła. I też twierdzę uparcie, że masz to od stanu zapalno-grzybicznego, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mialo być przyzwyczailiśmy, już nawet pisze jak kaleka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 NO już .Żadnych osobników ośmio-odnóżowych nie odnotowałam w moim towarzystwie .Julka zadławiłabym się gruszką przez pulsowanie w tyłku :DPrzyszło mi do głowy ze twoje dolegliwości obniżają loty .Najpierw był żołądek ,potem niżej trzustka potem jelito teraz odbyt :)W poniedziałek jak wyjedziesz z zakrzepicą nóg to jebn....a potem proponuję dnę moczanową . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka jesus maryja gdzie ci pulsuje ,,,,,,,,,,,,no spodnie opadaja jak sie ciebie czyta....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 :)) przynajmniej się człowiek pośmieje z Wami :)) pulsuje mi no w tyłku coś, może te hemoroidy, albo może owsiki mam i się ruszają i mam takie wrażenie.. no nie wiem sama, teraz np. mnie swędzi też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wujek google jest złym doradcą, jak wpisałam swędzenie i pieczenie tyłka, od razu wyskoczył oczywiście rak odbytnicy.. no nie no Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 OOOOOOOOOOOOO! mamy raka odbytnicy, coś nowego, nareszcie. Julka TY tak dokladnie oglądasz skąd krew, jaka krew, czy w g.......ie krew, to jakbyś miała owsiki to powinnas je zauwazyć, bo to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka mi od razu jak wpisałam wyskoczyły hemoroidy .....nie wiem jakiego ty masz googla ale może jakaś wersja onkologiczna .......Gówniany temat :)Nie hadraj tej du...y . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ANia5 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Hemoroidy mi wyskoczyły w przeglądarce na szczeście tylko a nie na tyłku :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No to mam nadzieję, że Twój wujek google Ania ma rację i że to te hemoroidy, może to jakieś dziedziczne, bo u mnie w rodzinie ze strony mojego taty, z moim tatą włącznie wszyscy maja hemoroidy.. Ech nie no ja nie mówię, że mam raka tyłka, mam nadzieję, że w ogóle żadnego raka nie mam. Jeszcze mnie troche martwi to za niskie mpv, bo to by wksazywało na niedokrwistość, a przy tym raku niedokrwistośc jest.. chociaz moja doktot powidziała, że żadnej niedokrwistości nie mam, bo wszystko inne mam ok, a ta jedną dziesiątą nie kazała się w ogóle przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Onkologiczna wersja google hahahah no nie mogę :))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No i ma rację .Taki odchył to nie odchył .Pisałam ci że są rózne normy i ty się w nich mieścisz .Ja zapodałam dziewczynę z tatuażem i oglądam chyba 5 raz ,uwielbiam ten film . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elka123 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ania dobrze, że sprostowałaś o hemoroidach, leżałam ze śmiechu na dywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ania 05 zerknij na mojego holterka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kielce a gdzie ten twój holterek ?Ja to się tak aż nie znam ,bo dopiero kończę kurs ale zawsze jakieś wnioski moge wyciągnąc ku iciesze zgromadzonej gawiedzi .Ela -jeszcze parę dni duszenia przed kompem ze śmiechu to na pewno mi hemoroidy wyskoczą jak granaty ,wszak ciśnienie musi gdzieś ujśc . Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kurcze wpisalem na watek.kolatanie serca a nerwica.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 :) Ania ja oglądałam raz Dziewczynę z tatuażem, w kinie byłam,a le film jest na prawdę świetny, i oczywiście nieziemsko przystojny Daniel Craig ;) zadzwonie jutro chyba do tego szpitala, moze wcześniej mi sprawdzą ten tyłek i powiedzą co tam w nim siedzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka tylko wyciorem do butelek nie chorcuj w tyłku bo ci utknie i wstyd będzie .Kielce to miałes holtera ciśnieniowego a ja tego nie kumam ale z tego co widze to chyba nadciśnionko wyszło ?Za duzo filmów przyrodniczych ,oj za duzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ani no wyszlo wyszlo.. i puls ponad setke ..ale nie czuje aby cos sie dzialo..prestarium pojdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Julka a nie możesz lusterkiem obejrzeć czy masz na zewnątrz takie guzki ?Albo sama w tyłek palec wsadz wszak to twój tyłek .....jak wyczujesz takie kluseczki to zanczy że masz hemoroidy .Przepraszam wszystkich czytających moje wypociny ......mam nadzieję ze już wszyscy po kolacji .................. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ANIA..a jak Julka zacznie sprawdzac lusterkiem i hemoroida wyskoczy na lusterko???????;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 To będzie miała dowód na tacy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi