Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 No własnie tak tez mi moja pani doktor powiedziała, że przy raku krew na pewno nie jest świeża, a moja całe szczęście taka była, więc myślę, a raczej mam nadzieję, że to nie z jelita. no dzisiaj jej nie było, wczoraj tez nie, ale wtedy tez była w czwartek a potem dopiero w poniedziałek, więc na razie nie będę się cieszyć z tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ojoj, śpicie wszyscy? cisza taka się nagle zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie spia ,nie spia..nie zawalasz nowosciami to cisza zapanowala;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Na razie żadnych nowości nie będzie, muszę wyjasnic sprawę z ta krwią i jelitami :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Dobra wyłączam komputer, więc dobranoc Wam :) i zapewne znając mnie do usłyszenia jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A raczej do przeczytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Oglądam Geslerkę .Jula nie cudacz :)Ciesz się życiem bo jedno tylko mamy póki co niestety .Ja tez nieługo spać ide bo łeb mnie boli jak cholera . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Głowa i mnie coś pobolewa, do tego mam straszne jakieś zawroty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Zasrana pogoda .mnie zaczeła po południu ,już procha zażyłam i guzik dalej rąbie :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Najlepszym lekarstwem chyba będzie sen Ania :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobry wieczór :) przyszłam trochę ponarzekać, dzisiaj, z godzinę temu jak sikałam to zobaczyłam dosłownie kropelkę krwi na papierze.. no, ale kropelka to tez krew. ech, jutro chyba kupię to ten test na krew utajoną i zobaczę co z tego wyjdzie, ale normalnie aż się boję. a ta kropelka krwi czerwona i świeża jak zwykle. Brzuch mi nie dokucza już nie wiem chyba trzeci dzień.. ale to może tylko dlatego, że te leki biorę i nie czuje bólu a skończą się leki i się zacznie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobry wieczór .Kropelka krwi ?Kobieto zrób ten test ....bedziesz miałą pewność że krew nie pochodzi z jelit tylko pewnie z pęcherza albo pochwy .........może ty papier masz za szorstki i chorcujesz ten tyłek jak jakiś nosorozec ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie, papier mam miękki, więc to nie wina papieru.. no kropelka była, teraz byłam niedawno znowu i już nie było nawet kropli, no, ale kurde no ciągle ta krew jest :( a cały dzień byłam zadowolona i nie myślałam o raku to teraz znowu.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Julka krew skądkolwiek jest nie świadczy zaraz o raku na miłośc boską ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No wiem, że nie świadczy od razu o raku, ale dodać do tego moje pobolewania brzucha itd to bardzo możliwe, że właśnie to jest przyczyną.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Zapewniam cię że gdyby to był ból brzucha z racji guza nie przeszło by ci po leku Debridat ani po żadnym innym / Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Mam nadzieję, Ania tyle razy miałaś rację co do moich chorób, że mam nadzieje i wierzę, że i teraz masz. No a jeżeli ten chirurg w poniedziałek nie stwierdzi żadnych hemoridów, szczelin ani nic to co mam ta krew zostawić ? i nie sprawdzać skąd ona jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A w moczu miałąś czerwone krwinki ,może to od pęcherza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie, w moczu nie miałam nic poza tymi leukocytami.. nie wiem skąd ta krew no, ale na pewno leci z tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Znaczy ze masz hemoroidzika . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No to by mogło tłumaczyc te swędzenia, pieczenia itd, no ale jeżeli ten chirurg powie, że żadnych hemoroidów ani nic nie ma, to co mam wtedy zrobić? bo chyba zostawić tego tak nie można Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Julak poczekaj do poniedziałku a nie już się martwisz co będzie jak nie będzie .......to tak jakbyś się zmartwiła że jak będziesz miałą 80 lat to będziesz rąbac w pampersa .Kobieto nie martw się już na zapas i to jeszcze niepotrzebnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No, a ja się właśnie martwię juz na zapas, bo jeżeli to nie żadne hemoroidy, szczeliny itd to co ja mam wtedy zrobić? mi się wydaje, że wtedy kolonoskopia będzie jak najbardziej wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja wiem, że się martwię na zapas, ale ja już mam najgorsze myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Julkaaa93 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No i chce wiedzieć, co byście zrobili na moim miejscu, jeżeli nie wyjdą żadne hemoroidy ani nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi