Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Najlepszy kompleksowy zestaw witamin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam vitabox. Mają dobry skład, porównywałam w necie i cena też jest w porządku. wapń: 120 mg, magnez: 94 mg, witamina C: 64 mg, rutyna: 10 mg, niacyna: 13 mg, witamina E: 6 mg, kwas pantotenowy: 4,8 mg, żelazo: 4,2 mg, cynk - 3 mg, witamina B2, B6, B1: 3,1 mg, mangan: 0,6 mg, kwas foliowy: 160 ug, miedź: 150 ug, luteina: 100 ug, jod: 75 ug, biotyna: 40 ug, chrom: 20ug selen: 16ug, molibden, witamina D i witamina B12.

Najbardziej rozreklamowane multiwitaminy nie zawsze są najlepsze. Nie chcę robić antyreklamy, bo to nie fair. Znam jednak kilka niefajnych ciekawostek na temat specyfików witaminowych znanych producentów. Osobiście, z najwyższej półki - kompleks witamin, minerałów oraz antyoksydantów polecam Mega Protect. Można poczytać o nim na http://najlepsze-witaminy.blogspot.com Jakość tego produktu jest nieporównywalna do tych aptecznych. Ma też swoją cenę... ale cóż czasami co tanie to drogie...

Gość Tomaszowy

To co reklamują w telewizji jest przereklamowane. Ja od roku zażywam BEE PEARL oparty na pierzdze pszczelej i jestem zadowolony jak nigdy. poleciła mi to znajoma i dziękuję jej do dziś. uzupełniłem braki witamin, pprawiły się moje wyniki krwi. Pierzga pszczela działa nawet na cholesterol. I to wszystko w jednej tabletce.

Gość Radekdk

Nigdy nie brałem witamin w postaci tabletek, ale ostatnio coraz częściej słyszę o ich zaletach więc się zdecydowałem. Zgadzam się, że jak ktoś je dużo warzyw i owoców to nie musi dodatkowo nic brać, ale ja za warzywami nie przepadam i często nie mam czasu aby sobie coś zdrowego przygotować. W związku ze współpracą z Oriflame stosuję ich multiwitaminy wellnesspack https://oriwellness.pl/suplementy-diety-oriflame-wellnesspack/ . Mam do nich pełne zaufanie ponieważ podpisują się pod nimi światowej sławy lekarze i dietetycy

Gość samczika

Oboje moich rodziców bierze geriamoc i z tego co wiem, to są zadowoleni, bo poprawiła się im koncentracja, a oboje są dość roztrzepani 😉 W każdym razie teraz mają więcej energii, więc częściej wychodzą z domu i też lepiej jedzą.

Moja babcia, która miała zalecenie od lekarza żeby brać witaminy brała geriamoc. Mają one odpowiednią dawkę tiamny, która przyspiesza gojenie się ran a babcia czasem rozdrapuje bąble, które robią jej się po ukąszeniach komara. Do tego są ttam inne witaminy, które są niezbędne dla seniora.