costantin Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam mam pytanko jakie kupić witaminy przez cały okres życia nie brałem żadnych witamin jakie najlepsze Centrum ,body max plus może jakie inne ?????prosze od odpowiedźd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Body max plus bardzo pobudza bo ma w sobie żeń -szeń -o ile dobrze pamiętam .Jeśli jestes młodą osobą i nie masz braków z powodu chorób to nie brac wcale .Lepiej kupuj owoce i warzywa i rób samemu soki . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Człowiek właściwie się odżywiający nie potrzebuje sztucznych witamin.Chyba,że w czasie choroby,po operacji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MartynaJ Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja polecam vitabox. Mają dobry skład, porównywałam w necie i cena też jest w porządku. wapń: 120 mg, magnez: 94 mg, witamina C: 64 mg, rutyna: 10 mg, niacyna: 13 mg, witamina E: 6 mg, kwas pantotenowy: 4,8 mg, żelazo: 4,2 mg, cynk - 3 mg, witamina B2, B6, B1: 3,1 mg, mangan: 0,6 mg, kwas foliowy: 160 ug, miedź: 150 ug, luteina: 100 ug, jod: 75 ug, biotyna: 40 ug, chrom: 20ug selen: 16ug, molibden, witamina D i witamina B12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kkkal Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Też stosuję vitabox i według mnie to jeden z lepszych tego typu. Ale oczywiście sama musisz potestować co Ci pasuje, każdy organizm jest inny, to c działa u mnie niekoniecznie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jaaa Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ten skłąd można porównać z centrum i praktycznie w każdym elemencie Centrum ma więcej Mg. Także ja bym bardziej polecil centrum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość matisi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Najbardziej rozreklamowane multiwitaminy nie zawsze są najlepsze. Nie chcę robić antyreklamy, bo to nie fair. Znam jednak kilka niefajnych ciekawostek na temat specyfików witaminowych znanych producentów. Osobiście, z najwyższej półki - kompleks witamin, minerałów oraz antyoksydantów polecam Mega Protect. Można poczytać o nim na http://najlepsze-witaminy.blogspot.com Jakość tego produktu jest nieporównywalna do tych aptecznych. Ma też swoją cenę... ale cóż czasami co tanie to drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza
chorowita Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja od jakiegoś czasu stosuje samą witaminę C, bez żadnych dodatków, zamiast kompleksów, jest w dobrej cenie i mam wrażenie, że naprawdę lepiej się czuję. Znalazłam coś niezłej cenie http://www.naturala.pl/Produkt/164/witamina_c , nie ma tyle chemii myślę że jest w porządku :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin00 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Stosuję ALE Nutripack. Bardzo bogaty skład. Kompleks witamin na dzień i na noc. Na dzień zawiera żeń szeń na noc melisę. Dobrze się po nich czuję, dobrze śpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ameliaK Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja kupuję na greenporcie Swanson Daily Multi-Vitamin i od tego kolejne badania lekarskie nie wykazywału już żadnych niedoborów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maxon Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Proszę poczytajcie w internecie o Floradixie. To niemieckie supelmenty robione od pół wieku i oparte na samych sokach. Dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomaszowy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To co reklamują w telewizji jest przereklamowane. Ja od roku zażywam BEE PEARL oparty na pierzdze pszczelej i jestem zadowolony jak nigdy. poleciła mi to znajoma i dziękuję jej do dziś. uzupełniłem braki witamin, pprawiły się moje wyniki krwi. Pierzga pszczela działa nawet na cholesterol. I to wszystko w jednej tabletce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anatool Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Witamina Gold VicC 1000 firmy Olimp z Dębicy seria 00490317 nie próbujcie stosować. Nie ma smaku cytryny, nie musuje, wymioty rozwolnienie kupiona w lipcu 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Radekdk Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Nigdy nie brałem witamin w postaci tabletek, ale ostatnio coraz częściej słyszę o ich zaletach więc się zdecydowałem. Zgadzam się, że jak ktoś je dużo warzyw i owoców to nie musi dodatkowo nic brać, ale ja za warzywami nie przepadam i często nie mam czasu aby sobie coś zdrowego przygotować. W związku ze współpracą z Oriflame stosuję ich multiwitaminy wellnesspack https://oriwellness.pl/suplementy-diety-oriflame-wellnesspack/ . Mam do nich pełne zaufanie ponieważ podpisują się pod nimi światowej sławy lekarze i dietetycy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ninaaa8373 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja polecam produkty od zdrowienaplus.com!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samczika Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Oboje moich rodziców bierze geriamoc i z tego co wiem, to są zadowoleni, bo poprawiła się im koncentracja, a oboje są dość roztrzepani 😉 W każdym razie teraz mają więcej energii, więc częściej wychodzą z domu i też lepiej jedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Katlina Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Ogólnie na przykład dla seniorów dobry jest właśnie ten geriamoc, moja mama bierze i bardzo dobrze się czuje, sama tweirdzi, ze jakoś ją teraz te wszystkie choróbska już nie łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość grostina Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 No właśnie, bo witaminy trzeba koniecznie dopasować do wieku. A geriamoc to jest własnie taka dawka niezbędnych witamin i minerałów dla osób, które w zasadzie skończyły 50 rok życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Luizka Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Moja babcia, która miała zalecenie od lekarza żeby brać witaminy brała geriamoc. Mają one odpowiednią dawkę tiamny, która przyspiesza gojenie się ran a babcia czasem rozdrapuje bąble, które robią jej się po ukąszeniach komara. Do tego są ttam inne witaminy, które są niezbędne dla seniora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi