Gosia27 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wiecie co dziś okropnie mi się w głowie kręci , siedzę i mam samoloty, nawet troszkę kawy zrobiłam i nic nie pomogło.. masakra jakaś, mam nadzieję że u reszty dobrze, miłego dnia pracy wszystkim , ja się zastanawiam jak dotrwam dziś z tym kręceniem, skupić sie nie moge na niczym ani na nikim. Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dziewczyny, anoreksja jest intencjonalna, nie mozna jej miec nie wiedzac o tym. Wy macie nerwice. jezeli mozna cos polecic - jest lek na zwiekszenie laknienia, podawany w zaburzeniach, nazywa sie Peritol. Ale blokuje serotonine, wiec w nerwicy uwaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Gosiu, to ile Ty wazysz ze schudlas az tyle?Kurcze dlaczego my tak musimy miec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Clauduś spokojnie ważę sporo (dla mnie) 50kg nie obawiaj się, i z taką wagą mogę zostać nazawsze!! wiesz włąśnie wróciłam z terapii i niestety ten kolega nie ma takich problemów jak my... ale wiesz od kilku dni nawet jem i daję rade, wydaje mi się że tak działa na mnie terapia. Nie wiem co bedzie dalej ale mam nadzieję że ułozy się pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Clauduś marzę o dniu kiedy zjem wszystko na co bedę miała ochotę i w takich ilościach ile dam radę :) A ile ty ważysz???? A co u reszty pań? Egzalatcjo i Justro co u Was???? Hexe dziękuję za podpowiedzi!!!!!!! miłego weekendu dziewuszki, nie przepracowujcie się tylko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Ja przy wzroscie 161 waze 48kg czasmi troszeczke wiecej, ale mam drobna kosci i moim marzeniem jest wiecej wazyc, bardzo chce przytyc, ale to takli paradoks chce przytyc a nie dam rady jesc i kolko sie zamykac.Gosi a jak Twój mąz na to Twoje wszystko reaguje,bo wiekowo chyba jestesmy podobne i chcemy miec dzidziusia. Ja dzis mam gosci , troche sie stresuje, teraz jade na miast po zakupki, zajrze pozniej ,Buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Clauduś ja mam duże wsparcie w mężu, pomaga mi zawsze jak poprosze, nie robi żadnych wyrzutów :) . Nie stresuj się gośćmi , dasz radę bo jesteśmy twarde :) kto inny by z tym cholerstwem wytrzymywał.... tarde baby !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Claudia Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Gosiu przezylam znajomych, bylo bardzo fajnie nawet jadlam.Aco tam u Ciebie kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Hejka kobietki,czasem zagladam....ale jakos nie miałam weny na pisanie...ciagle mysle co zrobic...chyba aparat jednak,nie jestem mezatka..Gosiu masz duzy skarb,ze maz Cie rozumie,moj maz nie rozumiał..nie mam juz męza....Tez raz jem raz nie jem...eh.. Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Hej, chyba WIOSNA :) u mnie duzo lepiej, lapie mnie rzadko i na krotko. Kobity, kazdy ma takie same kosci :) tkanka tluszczowa jest rozna, kosci takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Kobietki Drogie moje własnie wrociłam od znajomych co mają 2 dzieciaków nabawiłam sie że ho ho ,, :) trochę dziwnie sie dzis czułam ale dałam rade!! Clauduś fajnie że zjadłaś i było fajnie ja za tydzien przyjmuje gości i też będę panikować zapewne... pozatym zjadłam xenee błonnik na wzdęcia i nie tylko (bo mam problemy jak wiecie zresztą) i popijam wodę z soczkiem malinowym :) . Justa fajnie że podjęłaś decyzję wierzę że słuszną :) za męża to dziękuję Bogu codziennie bo to mój skarb wielki , tak dziewuszki bardzo mi pomaga ale wypracowaliśmy to bo dla mnie najważniejsza zawsze była szczera rozmowa. A co u egzaltacji? Hexe też milczy :( pozdrawiam i miłego wieczorku zycze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Hej Hexe u mnie też wiosna na dworzu , ciepełko nawet teraz jak wracałam to ciepły wiaterek wieje ale to ponoic na kilka dni , a ja tak bym chciała juz na balkonie sadzić kwieciorki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Ja mam gypę, gorączka do 39, potworne bóle mięśni, kości, zębów, wywalone węzły, wczoraj nie dawałam rady nawet za bardzo chodzić, szkoda słów, wczoraj wzięłam paracetamol bo serce waliło jak oszalałe przy gorączce, dzisiaj dla odmiany mam równo 36 ale boli mnie wszysko nadal Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No gdyby grubość kości i wielkość każdy miał takie same to ja i np mój mąż wyglądalibyśmy tak samo :) o tzw grubości kości nawet otrtopeda mówi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Egzaltacjo zdrowka życzę dużoooo!!!! kuruj się i nie poddawaj !! :) ja w pracy kobietki , zimno mi bo niewyspana jestem , zjadłam sałatke u znajomych wczoraj i już w nocy... boleści brzuszka, wymioty, dziś biegunka no masakra z tym jeść nie jeść :((((((((( Clauduś a jak u ciebie dzionek mija? pozdrawiam Wszystkie . Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Gosia - hej :) egzaltacja - wyglada, ze mialas grype. Minie. Kosci sa takie same, bo oprocz nich jest tluszcz i miesnie i dlatego nie jestesmy tacy sami :) mezczyzni maja dluzsze i masywniejsze, ale kobiety nie :) nie slyszalam od ortopedow nic o grubosci, serio tak mowili Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No serio :) zresztą jak popatrzę np na moją teściową to kości jak u mojego małżonka, budowa małego czołgu, noga, ręka, żebra, pomijam już to co ma na kościach :) niestety jeszcze walczę z grypą, trudno, przyszło to i pójdzie, do pracy tylko nie poszłam a to już liczy się na minus u dyrekcji, no ale to też trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 He tematy kosci widze..ja jestem z tych o grubej kosci :):P Dziewczyny wszystkim lepiej,oprocz egzaltacji a le to grypa i minie:) ..Jak juz sie wykurujemy grypowo-przeziebieniowo ,to wszystkie bedziemy nówki,tyle sie w zimnie wycierpiałysmyy,ze teraz wiosna nam wynagrodzi,oddali wszystkie nerwicowe sprawy!! zobaczycie,bedzie lepiej....mi jak widac tez dobrze:) podjelam dezyje i sie jej bede trzymac,najwyzej juz nie bed miała wiecej dzieci...bo za dwa lata to juz klops....Eh...w srode ide do psychologa moze o tym pogadam ,jak buczec znow nie bede cały czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Gosia nosisz na noc teraz ten plastik czy masz taki drucik metalowy? Kurcze moja kuzynka nosiła apartat i zaszłą w ciaze,jakos zle nie było,wytrwała... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Hej dziewuszki! ja nie mogłam spać ,,, miałam ciezki dzien niejedzenia wczoraj i byłam na terapii i mam zadanie domowe i szlak mnie trafia bo trudne zadanie mnie czeka,, stresuje sie tym i głowa mnie ćmi napewno z tego że juz wszystko trawie niepotrzebnie , jeszcze chyba z kosmetyków jakieś dostałam uczulenie (paszki mnie swędzą :( i weź się wykulkój teraz?? wrrr) pozatym to nie wiem co dzień przyniesie bo mam dużo załatwień. Justa zadecyduj ciążę i aparat, albo zapytaj orto ile bedziesz nosić i co jak byś zaszła.. :) ja mam plastkik na noc i na dzień też trzeba .. ale ja zakładam na noc i to teraz co drugą bo mnie uwiera jak po aparacie [przeleczam ząbki, w kwietniu chyba bedę mieć drucik!! (może bedzie lżej) ale zeby wiesz są proste mimo ze troszki olewam plastik .. pozdrawiam laseczki!!!!!!! egzaltacjo zdrowiej nam sibko sibko :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dobra mykam bo mam spotkanie :) miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza
Justa1 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Gosia co ty robisz za terapie,ze masz zadania??eriksonowską? Dzieki gosia za obszerne wypowiedzi...wiesz..moja kolezanka ma 30 lat,tyłozgryz i wiesz co jej zaproponaowali?aparat taki na noc tylko...dziwne...No nic zobaczymy co dalej...do potem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosia27 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Justa nie wiem czy moja terapia ma nazwę hmm , grupowa tyle wiem, zadanie ktore pomoze dotrzec do żródła problemu.. dorosłej osobie na noc, ja wiem że dzieciakom takie aparaty zakładają a o dorosłych nie słyszałam. Trzymam kciuki za pomyślne decyzje. Dziewczyny moje samopoczucie sie pogorszyło od wczoraj nie moge zjeśc bo wymioty , ból głowy , zmęczenie, sennośc , rozdrażnienie to przesilenie wiosenne myslicie??? czy coś innego?? macie jakieś pomysły bo juz powoli panika się uruchamia.....:((( siedzę a czuję sie jakbym zaraz miała paść..... Cytuj Odnośnik do komentarza
hexe Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Owszem to wiosna. Na wiosne sie pogarsza nerwicowcom :) Cytuj Odnośnik do komentarza
egzaltacja_serca Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Przesilenie wiosenne ponoć gorsze od jesiennego... a ja już myślałam, że mi mniej więcej przeszło, a tu dzisiaj znowu jakby gorzej, boli mnie gardło, nadal w nocy pocę się jak licho, coś tam pojawiło mi się w zatokach, mam dreszcze, kicha normalnie, mam nadzieję że do poniedziałku mi przejdzie bo do pracy trzeba iść... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi