Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Czesc wróciłem i zyje w głowie drobne blizny glejowe nie powinny mieć znaczenia , lecz cholesterol wysoki 360 i cisnienie skaczące zjeto sie tym no i zaburzenia pod postacią somatyczną , zawroty mogą być na tle nerwowym ,zmieniono mi leki zobaczymy Pozdrowionka

Gość Robinson

Może i tak tylko rtg ,a co do wypadku 3 lata temu spadłem z 4 metrów na schody cały poobijany byłem ,ale czy to ma jakiś związek może,boleć boli najwięcej w lędźwiowym upadek był na plecy cud że nic sie nie stało

Gość BEZSILNA000

Oczywiście, że może mieć związek, a RTG nie wykaże zmian jak RM. Teraz z perspektywy czasu wiem, ze niepotrzebnie też robiłam RTG,a dopiero potem RM. Sądzę, że lędźwiowy u Ciebie nie jest w porządku. Wytłumaczono mi, że jeden odcinek pociąga za sobą drugi. Robinson może warto żebyś zdiagnozował porządnie kręgosłup.

Gość AAAAAAA

Na 90 % przeciążyłeś się, już mówiłem - wolniej, to nie koniec objawów, a leki możesz popróbować, rzadko działają, bo przecież nie usuną problemu, zakołnierzuj się, jak uzyskasz względom stabilizacje objawy się wyciszą, jednak uszkodzenia są nieodwracalne, to tak w gwoli przypomnienia

Gość BEZSILNA000

Robinson tylko nie tomograf!!!! Rezonans magnetyczny, bo tomograf jest strasznie szkodliwy. Coraz więcej lekarzy, z którymi się spotkałam przestrzega przed tomografem, poczytaj na ten temat. Chyba, że nie możesz zrobić RM, bo mas przeciwwskazania