Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwobóle w klatce piersiowej po odstawieniu leków na nerwicę

Asienka33

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Leczyłam się dwa lata na nerwice,od stycznia tego roku mam odstawione tabletki i od jakiegos czasu znów wrócili mi nerwobóle z lewej strony,czasem promieniuje mi az na łopatke i zastanawiam sie czy mnie serce boli czy mam nerwobóle co idę do lekarza to ekg wporzadku i mówią mi ż mam serce jak dzwon mam 32 lata i czasem nie umiem sie z tym pogodzić dlaczego mnie taka choroba dopadła i nik nie umi mi pomóc,I wydaje mi się że nie jestem tą osobą co byłam.Nie było dnia co by mnie po lewej strony nie bolało,i czasem przez to dostaje lęk ale nie zawsze,i nie zawsze mam tak ze jak dostaje ból serca to ciężko mi sie odycha,nie wiem czemu tak jest.Jak macie takie podobny problem jak ja to napiszcie,i prosze o jaką porade od was pozdrawiam wszystkich....
jak umiesz pływać ,to spróbuj na basen pochodzić.To bardzo rozlużnia mięśnie i uspokaja nerwy.No i można schudnąc jak jest z czego.Jak nie bierzesz leków,to kup sobie ziołowe,,Tabletki uspokajające labofarm** i stale używaj.Warto spróbowac czy przyniosą ci ulgę.Łagodzą napięcie nerwowe.