Mjoja Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam.Mam problem i nie potrafię sobie poradzic.Moja teściowa 15 kwietnia 2010 roku miała robioną koronarografie w MCZ w LUBINIE.Badanie wykonywał dr.A.Jastrzembski.Poszła na badanie bo miała niedotlenienie lewej komory serca.Badanie miało byc rutynowe a dla niej okazało się śmiertelne ponieważ podczas badania doszło do przebicia aorty i zgonu.Tak przynajmniej powiedzieli nam bezposrednio po całym zajściu.Teraz już tak nie mówią używają już swoich pojęc.Lekarz po całym zajściu poszedł sobie do domu dla mnie to on uciekł.Rozmawiał z nami tylko jego przełożony,psycholodzy a sam lekarz przyszedł w towarzystwie radcy prawnego.Po miesiącu od jej śmierci dostaliśmy ksero protokołu z sekcji zwłok na którym pisało dokładnie to co nam mówił kierownik dr.Jastrzembskiego czyli pisało to co oni chcieli i nie było nawet słowa o przebiciu przez lekarza aorty. I tu mam pytanie : może ktoś zna się na medycynie lub na prawie bo nie wiem co mamy zrobic w takiej sytuacji?Gdzie się udac żeby ktoś zbadał całą tą sprawe.Błagam o pomoc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ania05111971 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Myślę że po prostu trzeba iśc do sądu i założyć sprawę o bład lekarski. Cytuj Odnośnik do komentarza
eve10122 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Hej, jestesmy dokładnie w tej samej sytuacji, moja teściowa zmarła 17 lutego 2012, również uszkodzono tętnice wieńcową podczas koronarografii,odezwij sie do mnie jesli przezczytasz ten post, Cytuj Odnośnik do komentarza
Zbigniew1946 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 CIEKAWI MNIE -jak to się skończyło,/a może jeszcze nie/,podobnie ten sam zespół i wtym samym szpitalu,na wskutek *dyssekcji * za stentem /czyli pęknięcia /,założono mi drugi stent,na tzw,ZAKLADKĘ, minelo 3-mce,czuję ciągle ból za mostkiem po prawej stronie,lekarze /moi/,mówią,że to przejdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zbigniew1946 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zbigniew1946 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 MIOJA,dlaczego nie odpowiadasz,jak twoje sprawy z tym przypadkiem w szpitalu w Lubinie,czekam ,Zbigniew. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi