Gość Krzysiek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam, Jest moze ktos zorientowany co to jest dokladnie *droga wolna* w sercu? Nigdzie w internecie nie moge znalezc definicji. Czy wystepuje ona w kazdym zdrowym sercu, czy tylko tym z zaburzeniami rytmu? Bede wdzieczny za podpowiedz. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 to chyba dodatkowa droga przewodzenia wpw Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicore Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Skorzystaj z opcji szukaj w wyszukiwarce. Wpisz hasło i z pewnoscią wyskoczy wiele przydatnych podstron. Mógłbym zrobic to samo i wstawic Ci gotowe definicje,ale przecież nie o to tutaj chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewka733 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Krzysiek występuje ona przy zaburzeniach rytmu serca-masz gdzies wolna utajoną droge dodatkowego przewodzenia i wtedy występują zaburzenia rytmu serca.Ja miałam taka wolna drogę która powodowała u mnie tachycardię - miałam robiona ablację.Najlepiej zapytaj się lekarza - bo interpretowanie tego moze byc różne :)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi