Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból kolan przy kucaniu i wstawaniu po siłowni

Gość Nozyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem pierwszy raz na forum (jako poster) wiec prosilbym o wyrozumialosc. Moj problem objawia sie w kolanach, a dokladniej w srdoe na silowni delikatnie sie przeforsowalem miesnie bolaly mnie do piatku. Troszke wiecej poszlo na nogi i od tego czasu odczuwam strasznie uciazliwy bol kolan zwlaszcza jak kucam i podnosze sie. Uczucie to jest porownywalne do zastania sie nog tylko ze boli za kazdym kucnieciem. Przy chodzeniu nie odczuwam bolu. Nie mialem w ostatnim czasie zadnych zwichniec, ani skrecen. Jesli chodzi o estetyke kolana to nie widze zadnej roznicy (podajrzewalem wode, chodz nigdy wczesneij nie mialem wody w kolanie). Dodatkowo przy zginaniu kolana towarzyszy dzwiek *strzelania* niczym u *starych dziadkow*. Heh.....naprawde nie wiem co to, a powoli zaczynam sie martwic, bo jesli to tylko przeforsowanie to az mi dziwne, ze bol jest do dzisiaj i wcale nie maleje. Pozdrawiam
Kup sobie ,,bals sulphur żel ** i smaruj kolana. ze dwa tygodnie .Mnie pomaga na staw barkowy.Jest to lek naturalny,nie chemiczny,Dobrze działa w urazach i w rehabilitacji narządu ruchu.Likwiduje ból.Na mnie podziałał.Ważne,że nie ma skutków ubocznych jak te chemiczne żele przeciwbólowe,że jak się ulotke przeczyta o skutkach ubocznych ,to włos się jeży.Udaj się do ortopedy i zrób przerwę w ćwiczeniach.USG stawów kolanowych albo rtg.