Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość justynaa27
..uspokoilo sie...choc mam wrazenie ze te skurcze to chyba jak sie porzadnie wkurzylam....(a mialam dzis kilka powodow) wogole wiecie co zauwazylam ze swedzi i piecze mnie lewa czesc gardla? jakbym szpilki miala powbijane tam tak czuje..patrzylam w gardlo ale mam tylko pozostalosci-blizny po anginie ropnej (od dziecka mam ja zwykle 3 razy w roku:(:(: ) chocby jakby sie przyjrzec odrobine i zaczerwinione luki gardlowe-ja to tak nazywam...moze znowu angina mi sie zaczyna albo ? sama nie wiem co to moze byc?juz zaczynam znowu panikowac
Gość justynaa27
:)witam! ja od piatku w pracy dopiero dzis mam chwilke wolnego by pisac:( u mnie nerwowo duzo mam teraz na glowie,postanowilam robic prawo jazdy bo jeszcze nie mam heheh:P nie wiem jak to bedzie :( co do skurczy to mniejsze i z tego powodu sie ciesze bardzo... odeze sie w pon buziaki:) i mniej skurczy kochani:!!!!!
Gość ratowniczka medyczna
witam wszystkich umieczonych skurczami czytajac wasze posty uwazam ze wiecie sami co tak wlasciwie was dreczy -nerwica- to jest slowo kluczowe sama mialam skurcze dodatkowe tachykardie i wogole wszystko co mozlliwe i zwiazane z nerwica sera ale nauczylam sie z tym zyc -tak mi sie wydaje- to wszystko zalezy od was samych jak bedziecie sie czuli jesli masz problem napisz do mnie postaram ci sie wytlumaczyc w czym rzecz bo sama to przechodzilam teraz pomagam innym i w przetrwaniu kryzysow i ratowaniu chorych pozdrawiam
Gość blackcurrant20
Dzięki Ratowniczko!!!!! miło, że są tacy ludzie jak Ty. Swoją drogą jest to metoda ratować innych:) Justynko to super, że robisz prawko!!! Mnie jazda samochodem niesamowicie uspokaja:) pierwszy raz wsiadając do *L-ki* wiedziałam, że to jest to:) trzymam kciuki
a ja dopiero za 5 razem zdałam- ile ja nerwów przez tych egzminatorów zjadłam...a.chhhhh....prawojazdy mam 1, 5 roku, samochód od 2 miesiecy i juz nie wsiadam:(, dopiero po rowiązaniu i tak mam dużo wrażeń..... Ratowniczko, a skurcze i tachykardia się zmnijszyły od kiedy się ztym pogodizłaś? i jakie masz te skurcze komorowe czy nadkomorowe?
~~anula~~troszke więcęj optymizmu,wiem ,że cięzko jest ale trzeba próbowac,a Ty się sama strasznie dołujesz.Ja zaczęłam sobie od kilku dni wmawiac że będzie dobrze....Teraz czekam na 4 maja na zalozenie Holtera i mam nadzieję ze się wszystko wyjasni w końcu.
ja tez mam 4 maja holterai mam nadziej ,że tych skurczybyków tym razem będzie naprawde mniej........ Ja się boję, ze jeśli mi ta arymia zostanie to ja będe sie bac wszytsiego, wyjazdów za granice, latania samolotem, plywania, aerobicu, chodzenia po górach, wogóle wysiłku fizycznego...picia alkoholu, a lubie winka sie napić białego i czerwonego- i chiałabym jeszcze kiedyś się upić...heh