Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość justynaa27
anula! no i wlasnie to mi sie podoba ze probujesz ze chcesz:) a plakac i lezec wtedy tylko trzeba gdy w naszym zyciu wydarzy sie jakas tragedia ktora dotyczy nas samych bezposrednio!...lepiej sie usmiechnac:) napewno jestes wesola i sliczna dziewczyna... skoro ty wierzysz ze skurcze znikna ja tez w to wierze razem z toba:)
Moje Bidy- uspokoić się, wziąć waleriakę. JA sypiam dobrze narazie...z czego bardzo sie ciesze , bo w ciąży od 8 miesiaća to bezseność jest normą, a mie się i tak dni tak dłużą:( ale dzisiaj od rana skurczybyki mnie znowu dopadły. Pat a jak u ciebie Kochana?
Gość justynaa27
eh...poszlam spac po 3 albo i pozniej bylo wiercilam sie krecilam a zasnac nie moglam..na dodatek padalo wialo -depresja mnie dopadla......znowu mi sie smutno zrobilo ze jestem tak daleko od wszystkich moich bliskich:(:(:( a do Polski dopiero w lipcu...to tak dlugo jeszcze zas pocieszajace jest to ze skurcze jakby mniejsze-mam nadzieje ze to zasluga moich tabletek moze bardziej na mnie dzialaja do kontroli ide dopiero w czwartek za tydzien wczesniej nie bylo wolnych miejsc...musze sie dzis zmobilizowac i cos ogarnac jakis obiad zrobic a nie tylko tak siedziec i patrzec w jeden punkt bo jak tak dalej pojdzie to zwariuje...
Gość justynaa27
:) micitanka zastrzyk? no wlasnie jaki? moze cie boli po tych lekach wiesz taka pierwsza organizmu reakcja... anulka a ty jak sie czujesz? mniej masz tych skurczy dzis? blackcurrant20 ja jestem w UK nio niesety trzyma mnie tu praca dom i dziecka szkola poki co:( a za PL tesknie niesamowiecie mocno:(:(:( Ja dzis mam mniejsze skurcze naprawde to dzis moze wyczulam z 10 do tego czasu....bardzo sie ceisze ale tez boje ze moga mi sie nasilic za jakis czas....znowu , glowa mnie dzis boli dosc mocno pewnie przez pogode u mnie pada niesety.i ktos tu mowil ze wiosna jest? gdzie ja nic nie widze zupelnie??
Ja niestety mam dużo skurczy dzisiaj:( jużnie wiem co jest grane- - najchętniej złaożyłabym ten holter już w przysłżym czwartek czyli 3 tygodnie stosowani isoptinu, ale temin mam dopiero na 4 maja i codzinnie dzwonię i się nic nie zwalnia- ale wierze że bedzie tych skurczy znowu mniej..............
Gość Micitanka:)
Zastrzyk domieśniowy- papaweryna :( A po co? Bo Mialam straszne drgawki miesni :( Leki: * Lokren *Sotatol *Labetalol * Betaksolol Mam sprowac po ktorym bedzie najlepiej ;/ Ja po kazym czuje sie dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwnie :( Ale kiedys juz je mialam... nie bylo takiej reakcji