Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

spoko Elwirka, ja tu czasem po trzy razy pisze to samo:P no Minia nachodzę, się bo co mam zrobić jak mi lekarz mój z Ochojca powiedział, że NIE MA SERCOWYCH przyczyn dodatkowych i trzeba szukac pozasercowcyh? ale ja czuję, ze nie nie będzie, ze ta arytmia pozostanie o przyczynie nieznanej jak większośc takich arytmii. o, że jedyna rada, to mapowania elektrofizyczne serca i może ablacja. i tyle. ale zaburzenia hormonalne to ja mam i to poważne, więc to tak poza sercem nawet od dawna chciałam zbadać. tylko mi się nie chciało bo mam dośc plątania się po szpitalach, lekarzach, przychodniach.
gabi zaburzenia hormonalne no nie wiem czy maja wplyw na serce ja tez mam mialam zaburzenia hormonalne no w tym przypadku moze byc tarczyca ja lecze sie u endokrynologa okolo 16 lat jestem po operacji tarczycy jajnika i piersi mialam rowniez mikrogruczolaka przysadki leczony lekami to i u mnie bylo podejzenie ze tarczyca moze dawac sygnal ale mam tarczyce unormowana a dodatkowe i inne gady dalej sa staram sie nie myslec i jutro znow ruszam do Kolobrzegu bo upal uffff
Gość bezinteresowny
przepraszam najmocniej za mą dzisiejsza nieobecnosc(jak sobie dobrze o sobie mysli-pewnie i tak nikt nie zauwazyl:D) ale lekarze rozjazdy dzieci plus praca i nie mam chwili.... licze na szybkie jakies obrzydliwe nawet badania i chce miec to za soba choc nie ludze sie ze to tak latwo byndzie:) zdrowka wszystkim, pieknej Gabi pieknej Elwirce pieknej Mini-nie widzialem,zgaduje,ale kazdy jest piekny:) i milemu dzekowi,znaczy jacusiowi:) licze na wiecej sil jutro,uffffffff
Posyłamy Ci MOCCCCCCC...:D:D:D a Jacuś tez jest piekny, jeśli można tak o mężczyźnie rzec, przystojniaczek, wyłudziałm od niego starsze zdjęcia:P:P na klasie nie dał, bo nie i już., sorry Jacęty , że Cie zdemaskowałam , ale chyba same dobre rzeczy mówię nie?:D trzymajcie się kurczący:*
ok ok Staszek ;) Gabi a no nakupiłam...wczoraj bluzke i spódniczke, w sobote torebke a dzis spodnice dzinsową, czerwone buciki z przeceny, sweterek tez z przeceny i krótkie dzinsowe spodenki..tez z przeceny ;) a załuje ze nie kupiłam czerwonej torebki i długich dzinsów i do jesieni miałabym spokój ;) powinni mnie zamknąc w wariatkowie bo to nienormalne jak ja wpadne do jakiejs galerii i mam kase to koniec ;)
echh...znam to, może my baby tak mamy?:Dtez poluję na przeceny, mam obsesję na punkcie róznych tuniczek, no i korali:/....a przeciez teraz jestem finansowo ograniczona to już w ogóle:P, a jednak dalej poluję..niczym łowczyni;) aha i jeszcze mam obsesję błyszczykową tak zwaną, Ci którzy mnie znają osobiscie wiedzą:P dobrej nocy Stasiuuuuuuuuuuuuuuu*
witajcie,poprzednia noc tez sie meczylam,skurcz za skurczem i uwaga!!! dzisiaj przyszly mi tabletki,rhodiolin i digestive enzymes,rhodiolina wzielam o 11 i pozniej o 16 po dwie tabletki,a te enzymy trawienne do obiadu i na kolacje po jednej,teraz leze i nie czuje zadnego dodatkowego skurczu,zobacze jeszcze co bedzie w nocy,wydatek spory bo zaplacilam 220 zl,ale to na dwa miesiace,ten rhodiolin nie ma zadnych skutkow ubocznych,jest to jakas roslina,jesli ta arytmie ktos ma na tle nerwicowym warto sprobowac,na ulotce pisze ze na depresje,stres,arytmie,oslabienie miesnia sercowego itd naprawde cos w tych tabletkach jest,dzisiaj rozpierala mnie energia,caly czas cos robilam:)jutro napisze czy mnie meczylo w nocy,pozdrowionka
Piorenka, to spaniale, że odpusciły:) zastanawiam się tylko, czy aby nie oddziaływujesz na siebie po prostu, czy to nie może byc sugestia*?ale naet jesli, to kazdemu zyczyłabym , a przede wszystkim sobie takiego oddziaływania:) czytałam o tej roslinie, ale nie uzyskałam ystarczająco informacji o sposobie działania tej rośliny, ale chętnie zapytam lekarza. czy mozna to łykac z innymi lekami??jakies skutki uboczne??to jest lek pobudzający, energetyzujący czy wyciszający?bo mnie potrzeba zdecydowanie tego drugiego. uściski
Gabi ja tez uwielbiam tuniki, mam na ich punkcie bzika ;) wczoraj tez ta bluzka to tunika...korale tez mam i to sporów w róznych kolorach ale musze sie jeszcze do nich przekonac:) buty na płaskim...mam 170 cm wiec nie bede sie podwyzszac i nie wygodnie w obcasach ;) uciekam spac dobranoc wszystkim aaaaa jutro chyba ide na randke wiec moge pózno wrócic papapa
aaaa, bravo dla Elwirki!!!!!też pisałam po 3 razy zawsze i nie odkrylam dlaczego:P ja zasnęłam o 3 nad ranem umęczona ciągłą bigeminią. gdyby się tu pojawił Doktor Bezinteresowany to ja znów mam pytanie: w skurczach komorowych występuje po pobudzeniu dodatkowym PRZERWA WYRÓWNAWCZA. i jest stan naturalny, ale......wszystko moze się zmienić, gdy jest ona zbyt długa. wczoraj to doczytałam. Moje przerwy są beznadziejnie dłuuuuugie:/. nie wiem co to znaczy akurat dla mnie i jak to interpretować:/ Elwirka, udanej randki!!!!
cóż, faceci potrafią rozczarowyać. ale kobiety też . ale jest tez ta część mniej istotna i nie warto przez jakiegoś jednego, albo nawet dwóch przekładać takiego myslenia na resztę. ale rozumiem CIę, uraz jest urazem i pierwsza myśl jest wtedy na NIE. to zupełnie tak, jakbyś mi teraz powiedziała, że moja nieustanna bigeminia na pewno minie i już nie wróci. Ja już też mam uraz i to coraz większy. i czuję, że to się nie skończy dobrze dla mojej głowy w pierwszej kolejności, o sercu nie wspomnę., mnie się z bezsilności już nawet płakać nie chcę.
Gabi u mnie to chyba bardziej złożone ale racja nie mozna ich wszystkich na równi traktowac, to ze 95% z nich to dupki nie oznacza ze wszyscy tacy są ;) ja juz w domku....znajomy dzwonił i udało mi sie przełożyc spotkanie na jutro bo dzis nie za bardzo sie czuje. Boże w co ja sie ubiore???????;(
u mnie kryzysu ciąg dalszy......kopanie serca i wielka kłotnia z dobra znajomą. Otoczenie mnie zupełnie nie rozumie, odsyłają mnie uparcie do psychiatry. cholera mnie chce strzelić!!!Potrzebuję nie miec skurczy 24 godziny na dobę to wszystko...... Elwirka, ubierz w jedną ze swoich tuniczek(tylko którą????), oraz w jedne ze swoich korali(tylko które???) i na randkę możesz sobie pozwolić na obcas, a co.