Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Niech wam nikt glupot nie opowiada i nie straszy ze od dotatkowych skurczy ma sie zawal.A napewno nie od takich tabletek.Najpierw przeczytajcie od czego sie dostaje zawalu.Dodatkowe skurcze majom prawie wszyscy nawet kosmonauci gdzies to wyczytalem.Luca...a tak wogule to ile masz lat jak mozna zapytac ile mialas skurczy na dobe.Mialas zawal i bierzerz tylko takie tabletki to dziwne.
słuchajcie mam takie pytanie.mam brać coccor 1,5 ale na ulotce napisane jest ze nie wolno go nagle odstawic a za miesiac mam ablacje i lekarz powiedział mi ze 3 dni przed mam przestac go brac i zastanawiam sie jak mam go zmniejszyc jesli jest to najmniejsza dawaka tego leku.poza tym czy ktos z was mial jakies skutki uboczne po braniu concor? i czy mozna przy nim pic alkohol?oczywiście nie mowie tu o jakims upijaniu sie ale o jednym piwku lub dwoch od czasu do czasu.... z góry dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszytskich
Jakubpiotr sie nie odezwał co z nim nie wiadomo? Ja sie dzisiaj czuje fatalnie te zawroty głowy mnie wykończą mam taki dziwny ucisk jakbym mjała kamień na żołądku nie wiem czy to od serca płakać mi sie chce dodatkowe dzisiaj, mniejsze to znowu coś się przyplątało kurcze czy człowiek nie może normalnie żyć cała sobota do kitu. POZDRAWIAM.
witam czytając te wszystkie wypowiedzi dostaję gęsiej skórki już kiedyś pisałam dodatkowe skurcze mam od 20 lat z przerwami brałam propranolol concor leczyłam się u psychiatry teraz mam 39 lat skurcze powróciły nasiliły sie przyszły lęki kiedy serce przewraca się aż w mózgu mi pulsuje i jakby się w nim gotowało rodzina nie rozumie tego lęku teraz przyjmuję propranolol 40 trzy razy dziennie i betaloc zok 25 raz dziennie są dni że jest ok mam też takie uczucia czasami jakbym odpływała drgawki wewnątrz i mimo tego wszystkiego chcę się bawić i żyyyyć pełnią życia czsem nawet wypiję sobie piwko .Kochani uważam iż te wszystkie dolegliwości mamy na tle nerwowym jesteśmy za wrażliwi i to jest tego p;rzyczyna pozdrawiam