Gość monis088 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Czy ktoś ma ten sam problem?? zimne ręce i stopy mam od zawsze, moja siostra ma to samo. Nie wskazuje to na żadne choroby, po prostu tak mam i już. Ciśnienie przeważnie 120/80. Czy ktos zna jakieś może zioła, które to wyleczą? Wiem, że jakieś sposoby istnieją, ale nie wiem jakie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość alutka Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 mnie pomógł lek zioówy ,,Esceven** - trzeba zużyć 3 opakowania,bo efekt jest widoczny dopiero jak sie zacznie trzecie opakowanie. Wypróbowałam ja i moje siostry,które też to miały.Zalecane więcej ruchu.Kup sobie rowerek treningowy i po wstaniu złóżka ćwicz kilka razy dziennie.Top poprawia krążenie.Nawet można kręcić jak sie TV ogląda.Wypróbowane.Pomaga na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monis088 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 dziękuję.. z tym ruchem to by się zgadzało, bo zazwyczaj mam zimne rece jak siedzę np. przed komputerem, w ruchu są ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość alutka Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ćwiczenia dla Monisi : siedząc na rowerze trningowym [kup koniecznie] krążenie ramion ,w przód [duże koła],potem w tył,powoli ,kręcac jednocześnie pedałami.i oddychając.Skręty ramion w lewo i prawo,ręce na wysokosci klatki.Krążenie głowy,Powoli! Zginanie głowy w przód,w tył po kilka razy.Skręt głowy.Wszystko powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monis088 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 wolałabym jeszcze jakąś poradę co do ziółek:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość alutka Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no to przeciez masz ziołowe tabletki ,,Esceven** - to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monis088 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no tak, ale pytam bo może ktoś inny ma jeszcze jakieś skuteczne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Muszę zaprotestować bo właśnie zimne ręce i nogo wskazują na choroby.Chodzi o problemy z krążeniem a ja mam to samo.Do tego jeżeli łatwo sie marźnie to mogą być problemy z przemiana materii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monis088 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja nie mam problemów z krązeniem, miałam robione wszystkie badania na krew, serce i cholesterol. Problemów z przemianą materii tym bardziej nie mam, wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi