Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość zakopane

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Moj problem pojawił sie jakis czas temu kiedy miałem bóle w klatce piersiowej. Które miewam do dziś z rózną częstotliwoscia. Pierwszy problem pojawił sie kiedy moje serce biło ponad 120 na min w szpitalu podali potas który wynosił troche powyżej 3. Ale od tego czasu myśle o jednym -- serce. Po uzupełnieniu podasu miewałem takie napady ale krótkie. Doszły do tego skurcze dodatkowe? nie wiem jak to nazwać, czuje sie dobrze, uprawiam sport, cisnienie zawsze 120/60 puls 60 az tu nagle dziwnie bardzo silny skurcz po srodku klatki.?? Lub dziwne kołatanie serca, jakdyby cos mi przeskakiwało w sercu i wtedy zaczyna sie szybsza akcja i cisnienie wzrasta. Miałem takie 2 napady dłuzsze po których stwierdzono za mało potasu, potas biore regularne. Jednak te skurcze dodatkowe nie ustaja, czuje je nawet w gardle i dziwne impulsy przechodzące przez ciało. czestoskucz jak miałem to powiedzilei ze to nadkomorowy.i cisnienie wtedy miałem 170/100 . Co robic? echo serca ok, tarczyca również.
na angine kiedys chorowałem, leków żadnych nie brałem, mam biały osad na jezyku od prwnego czasu który schodzi na jakis czas po zastosowaniu kropli aphtin, jednak lekarz rodzinny zapisał mi leki na grzybice ale nie pomogły a następnie powiedział ze nie we co to moze byc ale skierowania oczywiscie nie dał, dentysta powiedział ze mam język normlany.!?