Asia2011 Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Witam czy jest tutaj ktoś kto miał bypassy i jest osoba dializowana i z cukrzyca? Moja mama ma mieć gdyż jest po zawale bardzo się martwię do jakiego lekarza się udać na Ochojcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 9 godzin temu, Asia2011 napisał(a): Witam czy jest tutaj ktoś kto miał bypassy i jest osoba dializowana i z cukrzyca? Moja mama ma mieć gdyż jest po zawale bardzo się martwię do jakiego lekarza się udać na Ochojcu? Asia, mam doświadczenie (rodzina), ale zabieg był w Zabrzu. Jest to możliwe. Przez zabiegiem jest dializa, potem pacjent jest podłączony do aparatu oczyszczającego, taka forma "półdializowa". Podłączenie przez cały czas. Może występować problem z krwawieniem z rany, gdzie były pobierane żyły do bypassów (np. cała noga). Jest to możliwe, może nie standardowy zabieg, ale do pokonania przez lekarzy i pacjenta. Porozmawiaj z lekarzem kardiochirurgiem. Powodzenia! Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
Asia2011 Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 W dniu 19.02.2024 o 20:33, Bet napisał(a): Asia, mam doświadczenie (rodzina), ale zabieg był w Zabrzu. Jest to możliwe. Przez zabiegiem jest dializa, potem pacjent jest podłączony do aparatu oczyszczającego, taka forma "półdializowa". Podłączenie przez cały czas. Może występować problem z krwawieniem z rany, gdzie były pobierane żyły do bypassów (np. cała noga). Jest to możliwe, może nie standardowy zabieg, ale do pokonania przez lekarzy i pacjenta. Porozmawiaj z lekarzem kardiochirurgiem. Powodzenia! Bet Dziękuję kochana za odzew. czy mogę zapytać o więcej szczegółów? jak przebiegła operacja? Czy były komplikacje? W jakim stanie było serce przed? Ile trwały dializy? Jakie są rokowania 😞😞😞 odchodzę od zmysłów 😞 czekamy na opinię kardiochirurga myślę że jutro będzie odpowiedź 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Asia, jeśli chcesz, to podaj nr telefonu, będzie łatwiej opowiedzieć. Pozdrawiam😀 Bet Cytuj Odnośnik do komentarza
Asia2011 Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 2 godziny temu, Bet napisał(a): Asia, jeśli chcesz, to podaj nr telefonu, będzie łatwiej opowiedzieć. Pozdrawiam😀 Bet Dziękuję. Wolałabym nie podawać tutaj swojego nr 😞 a bardzo zależy mi na jakiejkolwiek rozmowie, wskazówki nadzieję 😞😞😞jestem załamana 😞 mój e-mail microasia685@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bet Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 1 godzinę temu, Asia2011 napisał(a): Dziękuję. Wolałabym nie podawać tutaj swojego nr 😞 a bardzo zależy mi na jakiejkolwiek rozmowie, wskazówki nadzieję 😞😞😞jestem załamana 😞 mój e-mail microasia685@op.pl Asiu, wysłałam informacje na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi