Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość bestia75

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bestia75
Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat obu placówek.Gdzie sa lepsi specjalisci,lepszy sprzet medyczny gdyby konieczny był zabieg i ogólnie może ktoś miał doswiadczenia lecząc sie w którymś z tych szpitali. Wykryto powazna wade serca u mojej mamy ( 65 lat).Poza tym ma chorobe wieńcową i blok serca.Lekarz kardiolog skierował na konsultacje do Krakowa do II Kliniki Kardiologii na Kopernika. Jednak mam także mozliwośc skonsultowania mamy z dr.Myrdko który najprawdopodobniej pracuje w szpitalu im.Jana Pawła II. Czy ktos moze zna tego lekarza?Jakies opinie??Byłbym bardzo wdzieczny jezeli ktos by mi doradził gdzie lepiej mamę leczyć.Dziekuje
Szczerze polecam dr Myrdko i szpital Jana Pawła II. Jestem już 1,5 miesiąca po operacji serca w tamtejszym szpitalu, pod okiem dr M. To naprawdę profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu, opieka w szpitalu jest naprawdę na najwyższym poziomie.

W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca w szpitalu, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy.

Życzę pacjentom spotkania w razie potrzeby właśnie takiego lekarza.

Jednocześnie dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych.