Gość zaniepokojona Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Czytałam forum, ale nie znalazłam przypadku, że ktoś nie mógł się wybudzić po wszczepieniu bypassów. Mój wujek przeszedł 07.01.09 operację i do dnia dzisiejszego, czyli 14.01. się nie wybudził. Podobno udaje się go wybudzić fizycznie, ale nie psychicznie. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? czy to jest normalna reakcja organizmu po takiej operacji? i ile może to jeszcze trwać? Wujek ma dopiero 46 lat, ale lekarze stwierdzili, że nie ma innego wyjścia jak bypassy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stoklotka@wp.pl Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Moja babcia nie mogła się długo wybudzić, ale się wybudziła. Teraz uczy się oddychać. Na razie wszystko jest ok, tak więc trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość n Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kolezanki tata spał ponad miesiac a przy wybudzaniu szalał i bił ludzi. Pewnego dnia obudził się normalnbie wiec jest nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi