Gość soso Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam 19 lat i przyjmuje propranolol 20 mg 2 x dziennie czy nic mi nie grozi od tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
farankun Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 soso :D lek jak każdy betabloker :) ale ma też kilka dodatkowych korzyści ;) wyciszy twoje serce i ciebie przy okazji jak będziesz postępował zgodnie z zaleceniami lekarza to raczej nic nie powinno się wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość s Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://www.arytmiaserca.pl/viewtopic.php?f=11&t=76 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pepa Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Propranolol biorę już od 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pepa Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 a co Ci dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość soso Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 a ile bierzesz go dziennie ? ja mam szybkie tetno rano i po poludniu polaczone z wyzszym cisnieniem- jakas dziwna nerwica chociaz chuj wie moze jakas choroba bo lekarze to sa tak sprytni jak woda w klozecie, wiec mogla byc zla diagnoza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość soso Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 czyli nic mi sie nei stanie jak dalej tyle go bede bral ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michal Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 niedawno odkryto ze propranolol jest dobrym lekiem na zapomnienie, zwlaszcza dla ludzi z gleboka trauma po przezyciach, dlatego ciesze sie ze nie zaczalem go brac i nie zaczne, mimo, ze mam problemy z sercem, na ktore on pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość w trakcie leczenia Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Niedawno tez odkryto ze propranorol powoduje zwloknienie cial jamistych penisa..Zwane naukowo choroba Peroniego...Zatem ostroznie z tym medykamentem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi