Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Noclegi w okolicy Instytutu Kardiologii w Aninie

becik64

Rekomendowane odpowiedzi

Becik: Tak, o ile pamiętam, na Rzeźbiarskiej. Nie, to nie było do Ciebie,tylko do Magdy ;-) Nie mogę się w sumie doczekać przyjazdu do IK, choć podróżowanie jesienią jest mało przyjemne. A moje podróżowanie trwa minimum 8 godzin w jedną stronę...

To będzie tylko wizyta w poradni. Ekg, echo, porada i koniec. Na oddziale leżałam w lutym, niecałe 3 dni, a chętnie spędziłabym tam więcej czasu. Wiem, trudno w to uwierzyć, ale ja się tam świetnie czuję. Dziwie się, że tak rzadko mnie chcą badać na oddziale, skoro muszę być pod czujną kontrolą z powodu tętniaka aorty. Moje samopoczucie się nie zmienia od lat. Bardzo szybko się męczę, to wszystko. Mieszkam na drugim piętrze, bez windy, więc muszę odpoczywać po drodze. Męczy mnie też szybkie chodzenie. A wolno chodzić nie umiem, Boję się spóźnić, albo chcę gdzieś wcześniej dotrzeć, by więcej zrobić.

Pensjonat Hawa położony jest w spokojnej dzielnicy Warszawy, ok.30 min od centrum miasta. Usytuowanie Pensjonatu umożliwia dogodny dojazd z każdej części miasta: samochodem, komunikacją miejską oraz pociągiem. W pobliżu znajduje się Szpital Centrum Zdrowia Dziecka, Instytut Kardiologii oraz Międzyleski Szpital Specjalistyczny. Pensjonat Hawa Adres: ul. Rzeźbiarska 51B 04-620 Warszawa woj. mazowieckie Polska Strona: www.perspol.pl www.pensjonatsara.pl Tel. kom.: 695-720-235 Tel. kom.: 508-833-597

Moge polecić fajne noclegii przy Instytucie Kardiologii w Annie : kwatera prywatna 692 389 796,  naprzeciwko szpitala "Prudentua Apartments Anin" ul. Zgorzelewska 11 (wjazd na przeciwko wjazdu dla  karetek od ul. Odsieczy Wiednia) pokoj mozna zamówić również przez Booking. Pensjonat "Dobry sen" ok. 6 km ul. Obiegowa 3 tel. 600565801, 22 8156074. Wszystkie pokoje godne polecenia. 

Gość Ewa39zToF
W dniu 2.12.2019 o 19:35, Gość Ula napisał:

Moge polecić fajne noclegii przy Instytucie Kardiologii w Annie : kwatera prywatna 692 389 796,  naprzeciwko szpitala "Prudentua Apartments Anin" ul. Zgorzelewska 11 (wjazd na przeciwko wjazdu dla  karetek od ul. Odsieczy Wiednia) pokoj mozna zamówić również przez Booking. Pensjonat "Dobry sen" ok. 6 km ul. Obiegowa 3 tel. 600565801, 22 8156074. Wszystkie pokoje godne polecenia. 

Właśnie wczoraj sobie zarezerwowałam w Prudenti. Nic specjalnego jak dla mnie, zwykłe mieszkanko, więc cena według mnie trochę za wysoka.Tyle, że tak blisko instytutu, w którym muszę wstawić bardzo wcześnie, więc nie stracę czasu na dojazd.