Gość Ewa30zToF Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dzięki, Becik64! :-) A pamiętasz może, na jakiej są ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Już zarezerwowałam sobie nocleg, dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powodzenia na badaniach , mam nadzieję, że wszystkie wyjda dobrze, że aorta nie poszerzyła się . Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Becik, akurat teraz chcą mi sprawdzić zastawkę płucną i prawą komorę, ale oczywiście mam nadzieję, że aortę też ocenią W październikowym echo aorta wyszła bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magda1670 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Becik te telefony to na tereinie anina? chodzi mi czy to blisko centrum zdrowia dziecka, też szukam taniego noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To są noclegi w Aninie czyli bliżej Instytutu.......bliżej CZD mam namiar na kwaterę u pani Doroty , tel 501048508 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda1670 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ewa podziel się opinią na temat noclegów na prywatnej kwaterze....będę wdzięczna :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Warunki bardzo dobre: parte domku, z dostępem do kuchni i łazienki. Cisza, spokój, duży pokój. Wspaniała właścicielka. W przyszłym miesiącu pojadę na wizytę kontrolną, to chyba też tam zanocuję :-) PS. CZD jest w MIędzylesiu, nie Aninie. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Dzięki Ewa za opinę:). Ta kwatera to przy Rzeźbiarskiej 60 ? Ja wiem gdzie jest CZD, a gdzie Instytut :).....chyba, że to nie do mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Becik: Tak, o ile pamiętam, na Rzeźbiarskiej. Nie, to nie było do Ciebie,tylko do Magdy ;-) Nie mogę się w sumie doczekać przyjazdu do IK, choć podróżowanie jesienią jest mało przyjemne. A moje podróżowanie trwa minimum 8 godzin w jedną stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Badania w oddziale bedziesz mieć czy wizyta w poradni? W ogóle jak się czjuesz ? Mojemu synowi szykuje się niestety dłuższy pobyt w celach diagnostycznych i leczniczych :(....pobyt nie był planowany. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 To będzie tylko wizyta w poradni. Ekg, echo, porada i koniec. Na oddziale leżałam w lutym, niecałe 3 dni, a chętnie spędziłabym tam więcej czasu. Wiem, trudno w to uwierzyć, ale ja się tam świetnie czuję. Dziwie się, że tak rzadko mnie chcą badać na oddziale, skoro muszę być pod czujną kontrolą z powodu tętniaka aorty. Moje samopoczucie się nie zmienia od lat. Bardzo szybko się męczę, to wszystko. Mieszkam na drugim piętrze, bez windy, więc muszę odpoczywać po drodze. Męczy mnie też szybkie chodzenie. A wolno chodzić nie umiem, Boję się spóźnić, albo chcę gdzieś wcześniej dotrzeć, by więcej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stas Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Pozdrawiam wszystkich na forum. Nocleg miałem w pensjonacie *Barbara* przy ulicy Turkusowej/200 metrów od przystanku autobusu miejskiego.cena 45 zł. Dobre położenie pensjonatu, w pobliżu sklep spożywczy, bar, apteka - właściciele spoko. Dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ewo, kiedy dokładnie masz wizytę w Instytucie ? U pani przy ul Rzeźbiarskiej mieszkam juz 3 tygodnie.....syn przebywa w Instytucie :(...może się spotkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa30zToF Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Becik64: Oby Was już w Aninie 21. października nie było... Co się dzieje, że syna tak długo trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza
hawa Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pensjonat Hawa położony jest w spokojnej dzielnicy Warszawy, ok.30 min od centrum miasta. Usytuowanie Pensjonatu umożliwia dogodny dojazd z każdej części miasta: samochodem, komunikacją miejską oraz pociągiem. W pobliżu znajduje się Szpital Centrum Zdrowia Dziecka, Instytut Kardiologii oraz Międzyleski Szpital Specjalistyczny. Pensjonat Hawa Adres: ul. Rzeźbiarska 51B 04-620 Warszawa woj. mazowieckie Polska Strona: www.perspol.pl www.pensjonatsara.pl Tel. kom.: 695-720-235 Tel. kom.: 508-833-597 Cytuj Odnośnik do komentarza
mamam Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Mam pytanie do becik64 lub Ewa30zToF :) czy możecie mi podać numer do pani z ul. Rzeźbiarskiej 60 ? Potrzebuję pokoju na dłuższy czas i to w zasadzie na już :) Będę bardzo wdzięczna za pokierowanie mnie do zaufanej osoby. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
becik64 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Tel 507478245. Bardzo polecam, mieszkałam dwa razy po 2 miesiace, teraz bede od 1 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LAO30 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czy znacie i polecacie noclegi - kwatery obok dworca Warszawa Wschodnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nocleg Przy CZD Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Polecam nocleg w ulicy poprzecznej względem Al. Dzieci Polskich (150m od wejścia do Centrum Zdrowia Dziecka), możliwość bezpłatnego parkowania, 25 zł osoba/noc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pensjonat HAWA Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie polecam Pensjonatu HAWA - tak bezczelnej obsługi to ja dawno nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ula Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Moge polecić fajne noclegii przy Instytucie Kardiologii w Annie : kwatera prywatna 692 389 796, naprzeciwko szpitala "Prudentua Apartments Anin" ul. Zgorzelewska 11 (wjazd na przeciwko wjazdu dla karetek od ul. Odsieczy Wiednia) pokoj mozna zamówić również przez Booking. Pensjonat "Dobry sen" ok. 6 km ul. Obiegowa 3 tel. 600565801, 22 8156074. Wszystkie pokoje godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa39zToF Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 W dniu 2.12.2019 o 19:35, Gość Ula napisał: Moge polecić fajne noclegii przy Instytucie Kardiologii w Annie : kwatera prywatna 692 389 796, naprzeciwko szpitala "Prudentua Apartments Anin" ul. Zgorzelewska 11 (wjazd na przeciwko wjazdu dla karetek od ul. Odsieczy Wiednia) pokoj mozna zamówić również przez Booking. Pensjonat "Dobry sen" ok. 6 km ul. Obiegowa 3 tel. 600565801, 22 8156074. Wszystkie pokoje godne polecenia. Właśnie wczoraj sobie zarezerwowałam w Prudenti. Nic specjalnego jak dla mnie, zwykłe mieszkanko, więc cena według mnie trochę za wysoka.Tyle, że tak blisko instytutu, w którym muszę wstawić bardzo wcześnie, więc nie stracę czasu na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi