Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Powiększenie penisa

Gość drsor

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem,ze jest możliwość powiększenia penisa operacją ale nie chciałbym sie na to zdecydować bo wiem,że takie zabiegi niosą za soba negatywne skutki Czy jest jednak jakaś opcją powiększenia penisa nieoperacyjnie? Czy ktoś może z Was zdecydował się na zabieg tego typu ? Jak efekty? Czy byliście z nich zadowoleni?

Ja nawet nie wiem czy ktoś w Polsce wykonuje tego typu operacje ale nie sądzę. Jest to skomplikowany zabieg, który wykonuje jedynie niewiele ośob na calym świecie. Pomimając kwestie pieniędzy bo jest to bardzo drogie to efekty niepożadane są i jakiś czas temu czytałem,że ponad 30% osób po zabiegu ma problemy z erekcją.
Metod powieskzania penisa jest wiele. Ćwiczenia nie za bardzo pomagają, wiele osob jest zadowolonych z pompek aczkolwiek sam nie korzytsałem. Jestem po kuracji penilarge i efekty moim zdaniem dobre. Nie wiem na jakie powiekszenie się nastawiasz ale za pomocą penilarge spokojnie można osiągnąć te 2 cm więcej.

Wykonują w klinice w Warszawie chociaż zgadzam sie z tym,że jest to drogie. Możesz napisać czy te tabletki są na receptę? I jak jest potem z trwałością efektu? Bo wiem,że w przypadku pompek efekt jest przez okres pompowania. Ale jak jest w przypadku tabletek? Czy jak przestajesz brać to czy się utrzymuje ?

Nie są na receptę. Wpisz sobie w goole to na bank Ci wyskoczy lista klku sklepów w jakich można je dostać. U mnie efekt jest trwały. Tabletki brałem prawie pól roku temu Od zakonćzenia terapii upłynęło jakieś 3 miesiące ale penis jest nadal większy . Opinie są w sieci różne, na mnie podziałało bardzo dobrze ale pewnie działanie zależy od konkretnego gościa. Najlepiej jakbyś sam sobie to zamówił i przetestował.

Pompki są dobre, ale jak przestaniesz używać rozmiar penisa szybko wraca do normy. Co do tabletek to na pewno prosta metoda, ale opinie i niej są różne. Ogólnie mówiąc, każda metoda ma swoje za i przeciw. Sam tabletkami nie powiększalem ale widzę na forum, ze wiele osob poleca te penilarge tak wiec pewnie coś w nich jest.

Każdy jaki ma taki ma człowieka się akceptuje takim jakim jest nic nie robić doradzam akceptację siebie samego jak pokocha prawdziwie to nie będzie to jej przeszkadzać, najlepiej szukać takiej która będzie patrzyła przez pryzmat człowieka nie sexsu nie wiem ile takich kobiet jest ale trzeba cierpliwości aby taką znaleźć. Pozdrawiam