Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Branie Xanaxu na dodatkowe skurcze i tachykardię

Gość bezinteresowny

Rekomendowane odpowiedzi

czesc Xanax jest to lek z grópy psychotropów jest to lek silnie uzalezniający wiem bo brałem go przez dłuzszy czas,niewiem kto ci nagadał takich bzdór ze xanax zmniejsza ilosc skórczy a tym bardziej niepomaga przy tachykardi.Xanax jest to typowy uspokajacz niema nic wspólnego z dodatkowymi.Radziłbym bardzo ostroznie z tym lekiem!!
Gość bezinteresowny
dzieki nikt mi nie nagadal,wiezde te tajemna posiadlem czytajac ...to forum, gdzies tu pisano ze niezle wycisza te historie bo wycisza ogolnie, jak zmniejsza leki to i serducho moze spokojniej pracowac, nie ze on sam aktywny do serca,ale posrednio- dziala jak lezenie na hamaku,tzw bezstres a jak jest naprawde,niewiem-dlatego pytam pozdr
To nie jest lek na serce i nie zmniejsza liczby skurczy. Raczej pozwala lepiej znosić arytmie, ale czy warto go brać w przypadku konkretnej osoby to powinnna moim ocenić ta osoba po konsultacji z lekarzem. Jak każdy lek może mieć działania niepożądane (np. rozkojarzenie, słabsza pamięć może utrudniać pracę), a dodatkowo jak zaznaczył przedmówca można się uzależnić.