walsorim50 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Od około dwóch miesięcy pod wieczór i w nocy mam niesamowity świąd nóg trochę pomaga jak posmaruję płynem po goleni na spirytusie.Byłem u lekarza dał tabletki nic skierował mnie do neurologa ten powiedział że nie wie co to jest.Poszedłem do dermatologa dała do smarowania i nic nie ma poprawy.Może ktoś miał podobne objawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość senka Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jeśli swędzą łydki - pdobno brak magnezu w organizmie,który wytrąca się od kawy, papierosów i stresu. Czytałam też, że to oznaka dolegliwości wątroby. A co do lekarzy, to zajmują się co najwyżej leczeniem skutków , a nie zadają sobie trudu na tle , żeby ustalić przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
walsorim50 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Masz rację lekarze.tak postąpili jak napisałaś.A efekt zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy2 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 mam takie same objawy jest to choroba o nazwie z n n to znaczy zespol niespokojnych nug biore lek o nazwie madopar 62,5 biore na noc imnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość G. Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 hej :) czy jesteście pewni, że nie macie żadnej innej choroby? ja mam świąd od ponad 6 lat i właśnie coś u mnie odkryto. Należy pamiętać, że świąd może być (nawet na 6-10 lat wyprzedzając chorobę) objawem chorób nowotworowych, ziarnicy, choroby hodgkina, czerwienicy, chorób tarczycy, HIV, chorób nerek, wątroby. Czy robiliście sobie badania na przeciwciała mitochondrialne AMA, próby wątrobowe a przede wszystkim kwasy żółciowe we krwi? Gdyby ktoś chciał to służę moją skromną wiedzą na ten temat, bo sama wiem co to za koszmar, mój nr gg: 2233702 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi