Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Założenie by-passów w Bydgoszczy

Gość beata

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o wypowiedzi na temat szpitala Jurasza w Bydgoszczy- oddział kardiochirurgii. Tata został zakwalifikowany na operację by-passów w tym właśnie szpitalu. Może ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi wiadomościami, spostrzeżeniami , czy uwagami. Będę bardzo wdzięczna za szybkie odpowiedzi.
Witam. Dwa tygodnie temu mój Tata przeszedł operację wszczepienia bypassów na Jurasza. Sama operacja przebiegła bez problemów-pomijam lekkie zamieszanie z brakiem krwi przed operacją i przekładanie. Niestety po tygodniu musiał mieć zabieg gdyż pod skórą zebrały mu się ropienie-oczyszczanie.Teraz czuje się nieźle. Pojawia się czasem wyższa temperatura, ból w mostku i osłabienie-mam nadzieje że to normalne. Pod koniec kwietnia jedzie do sanatorium do Inowrocławia. Pozdrawiam
Gość Zrozpaczona

Moja mama miała operacje bypassow 7 grudnia. 16 grudnia została wypuszczona ze szpitala———— z koronawirusem i niestety nie przeżyła. Pytanie do lekarzy? Ratujecie czy uśmiercacie? Na dzień dobry test na COVID TAK bo się boicie o własne tyłki natomiast na do widzenia testu już nie robicie. Mama wyszła zakażona i w tym samym dniu już miała pierwsze objawy ale nie sądziliśmy ze zimne poty i dreszcze są od covida. Brawo lekarze!!!!! Macie w szpitalu ogniska i nie wiecie o tym!