Gość beata Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Proszę o wypowiedzi na temat szpitala Jurasza w Bydgoszczy- oddział kardiochirurgii. Tata został zakwalifikowany na operację by-passów w tym właśnie szpitalu. Może ktoś z Was mógłby podzielić się swoimi wiadomościami, spostrzeżeniami , czy uwagami. Będę bardzo wdzięczna za szybkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bryczes Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam. Dwa tygodnie temu mój Tata przeszedł operację wszczepienia bypassów na Jurasza. Sama operacja przebiegła bez problemów-pomijam lekkie zamieszanie z brakiem krwi przed operacją i przekładanie. Niestety po tygodniu musiał mieć zabieg gdyż pod skórą zebrały mu się ropienie-oczyszczanie.Teraz czuje się nieźle. Pojawia się czasem wyższa temperatura, ból w mostku i osłabienie-mam nadzieje że to normalne. Pod koniec kwietnia jedzie do sanatorium do Inowrocławia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kris 70 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Polecam Bydgoszcz-jurasza . Opieka jest wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza
meandra66 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Podwyższona temperatura będzie się utrzymywać dłuższy czas, tak samo jak ból w mostku i osłabienie. Opeka w Juraszu jest naprawdę wspaniała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marjol2 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 jestem po by-passach w Juraszu, opieka pierwsza klasa + specjaliści też pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zrozpaczona Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Moja mama miała operacje bypassow 7 grudnia. 16 grudnia została wypuszczona ze szpitala———— z koronawirusem i niestety nie przeżyła. Pytanie do lekarzy? Ratujecie czy uśmiercacie? Na dzień dobry test na COVID TAK bo się boicie o własne tyłki natomiast na do widzenia testu już nie robicie. Mama wyszła zakażona i w tym samym dniu już miała pierwsze objawy ale nie sądziliśmy ze zimne poty i dreszcze są od covida. Brawo lekarze!!!!! Macie w szpitalu ogniska i nie wiecie o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi