Gość Rebeka Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 witam moj problem polega na tym ze ostatnio piłem ze znajomym sporo alko bawiliśmy się poszliśmy do sklepu bo brakło fajek wychodząc ze sklepu jakieś łebki do nas zagadali czy mamy szluga i ze w zamian moze dac sznura kolega wziął a ja nie chciałem być pipą więc wziąłem tak samo od momentu wzięcia minęło grubo 20-30h wczoraj miałem ból zębów wstręt do jedzenia a jak już jechałem z partnerką do jej siostry autem to na wymioty mnie wzięło zle się czułem jak wymiotowałem to pianą białą a potem już takim czymś buraczanym jak krew i w jamie ustnej mialem posmak krwi dzis jest niby lepiej mam apetyt przespaną noc za sobą ale jest ogromny bol głowy jak wstaje czuje się jak by ktoś mnie młotkiem walił w głowę i mam takie odruchy wymiotne jak bym bekał co chwila opuchnięty język przebarwione ręce i twarz tak jak bym w soku z Marchwi się kąpał i dlonie są pomarszczone jak bym miał z dobre 70 lat na karku dokucza mi również szczeko scisk i kaszel flegmisty koloru żółtego jak dla mnie jest to męczące jak na pierwszy i ostatni raz życiu tragedia przy wzięciu tego w nosie tak bolało ciężko opisać to jest taki bol przez chwilę byl potem tylko noc nie przespana a od rana próbuje różnych sposobów np picia wody ugotowałem sobie rosół zjadłem i zwróciłem ale nie rosół a jakiś ciemny osad proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi