Gość ikak Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 I co wiadomo jak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukerson Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Też to mam. Nie wiem czy można to jakoś podciągnąć pod przepuklinę przełyku, gdyż na tej wysokości odczuwam dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dud86 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ja też mam takie zgrubienie pod mostkiem i opowiem Wam ciekawą historię. Wykryłem to w środę, więc zapisałem się do internisty na piątek, podejrzewając, że powie mi, że to wyrostek mieczykowaty i że taka moja uroda, jak pisało wielu z czytelników strony, powyżej. Nie stresowałem się więc zbytnio, poszedłem do lekarza. W piątek, pani doktor obejrzała, przeraziła się i wypisała mi skierowanie do chirurga, no i RTG. Powiedziała, że muszę to pilnie skonsultować, bo jest wielkości orzecha włoskiego i na pewno będzie to do wycięcia, pewnie będzie trzeba zrobić testy u histopatologa. Oczywiście, w piątek już chirurgów nie było, zrobiłem tylko RTG, którego też nie było już komu opisać. Wróciłem w poniedziałek, po nieprzespanym weekendzie i udałem się do chirurga. Tam spędziłem dwie minuty, w czasie których obmacało mnie trzech lekarzy, śmiejąc się, że to przecież wyrostek mieczykowaty, a guza to chyba mam na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kruchat Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Tez znalazłam cos takiego i polecialam do lekarza, powiedział ze to może być tłuszczak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość arni321 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Czy ktoś w końcu zdiagnozował poprawnie guzek pod mostkiem. Moja żona również posiada owy guzek, który ostatnio bardzo rozbolał, a przy okazji uległ zmniejszeniu i nie wiemy co z tym zrobić. Lekarz nie jest w stanie poprawnie opisać, co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość arni321 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Czy ktoś w końcu zdiagnozował poprawnie guzek pod mostkiem. Moja żona również posiada owy guzek, który ostatnio bardzo rozbolał, a przy okazji uległ zmniejszeniu i nie wiemy co z tym zrobić. Lekarz nie jest w stanie poprawnie opisać, co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kolokolo Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Też to mam ale na pewno nie miałem, ma ze 2, 3 cm i nie jest całkiem na środku tylko przesunięty o 1 cm w prawo. nie boli. ale jest dyskomfort jak nacisnę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adas Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Też mam dolegliwość tego typu posiadam guz pod mostkeim lekko przesunięty w prawo jestem mężczyzną w wieku 21 lat . Boje się że jest to coś strasznego lecz nie dokucza mi to w życiu codziennym nie objawia sie bólami chyba ze sam silnie uciskam to jest podrażnione i potem lekko boli . Nie jem od 2 dni ze stresu i czekam na poniedzialek żeby sprawdzić czy moje życie wisi na włosku czy to nie groźna przepuklina lub ten wyrostek opisze wszystko po badaniu Pozdrawiam Adaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adas Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie moglem wytrzymać do poniedziałku i brat zadzwonił po karetke Lekarze onkologii stwierdzili że nie ma zmian nowotworowch i zadnych patologi pod mostkiem . Lekarz stwierdził że jest to NERWOBÓL .Mam wiele problemów związanych z moim życiem ponieważ ,,straciłem* ostatniego czasu dużo bliskich mi osób . Mam nadzieje że u każdego wyjdzie podobny wynik trzymam za was kciuki ponieważ wiem jaki to stres powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sysunia Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Witam. Mam 40 lat a tego guza posiadam conajmniej od 25 lat. Wszystko sie zgadza z tym co piszecie. Guz ktory ja posiadam rosnie sobie bardzo powoli. Nie bylem z tym u lekarza bo poco żeby rozdraznili to cos. Niema sensu. Jak pisalem zyje z tym juz conajmniej 25 lat. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasia97086 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dwa tygodnie temu mislam tak silny bul w splocie ze nie moglam oddychac. Dzis wyczulam jakis dziwny podluzny zrost, guzek ok 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sysunia Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie chce nikogo oceniac,ale napisze jedna mysl. Mam te bole tez jsk wypije ciut. A odnosnie gozka to napisze wam ze w ostatnim czasie przeszedlem horobe SEPSE. Ledwie mnie odratowali bo juz bylem jedna noga w grobie. Zrobili mi wszystkie badania, przeswietlenia i nie wykryli gozka. Nie wiem co to jest i nie chce sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sysunia Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Do Kasi97086. Nie wiem ile masz lat,ale objawy te co opisałaś wskazują na ukryty zawal. Mialem takie cos w wieku 19 lat. Moze po takim czyms jest ten guzek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Adam z guzkiem Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W splocie słonecznym mam guz wielkości orzecha włoskiego,jak nabiorę powietrze to lekko go widać, nie boli, obok na klatce mam mniejszy jak fasola, byłem u 2 lekarzy i stwierdzili że to tłuszczaki, ale mam skierowanie na rtg i bedzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kinsza Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czy ktoś z tutaj piszących przeżył i może napisać jakie były diagnostyki badań ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majkelsen Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 żyje ktoś co to pisał że ma tego guzka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Chyba nie Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ALIEN Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Mam poziomy guzek niedaleko pod wyrostkiem mieczykowatym, lekarz internista po krótkich oględzinach powiedziała mi, że to przepuklina kresy białej i że się kiedyś wchłonie. Szkoda, że w internecie piszą, że żadna przepuklina się nie cofa i że jedyną metodą leczenia jest operacja... No ale lekarza trzeba się słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Witoldd Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam. Zobacz jak mogą wyglądać zdjęcia chorób człowieka ---> bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Erni Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 To wyrostek mieczykowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi