Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szukam kontaktu z osobami z wszczepioną zastawką

Gość Andrzej

Rekomendowane odpowiedzi

https://goldengalaxy.ru/sposoby-zarabotka/na-chem-mozhno-zarabotat-v-krizis Записки трейдера Лабиринт Рич бердс - простая игра с возможностью заработка реальных денег. Покупайте птиц, собирайте яйца, продавайте за настоящие деньги.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)_Роялти_ может быть среднего рода и множественного числа.

W dniu 31.08.2022 o 21:05, Gość Noni napisał:

Kochani, mam dla Was bardzo tragiczną wiadomość. Nasza Ewa41zToF nie żyje... Próbowałam ostatnio Ją odnaleźć. Nawiązałam kontakt z jej pracą. Była na zwolnieniu. Dziś przeczytałam, że zmarła. Jej znajoma upewniła mnie, że to Ona, jest nasza Ewą.... Ewa przeszła swoją operację, udanie. Zawiodła trzustka, stan zapalny. Operowano ją. Chyba dwa razy. Niestety zmarła... 

Hej Noni,

Nie masz pojęcia jak długo się zbierałem żeby coś odpisać, brakuje po prostu słów, Ewa była dla mnie wsparciem od początku i po operacji, wiele się od niej dowiedziałem, jak śledzę jej wpisy sądzę, że ona te forum pociągnęła bardzo mocno, bardzo mi przykro choć jej nie znałem osobiście... Pozdrawiam 

Adamie, zgadzam się, że brakuje słów na to, jak przykro, że Ewa odeszła i więcej tu nie napisze. Prawdą jest też, że była tu ważna i ciągnęła to forum pisząc na wielu wątkach przez wiele lat. Żałuję, że bliżej Jej nie poznałam, choć robiłam takie podchody. Mijają kolejne tygodnie, a ja wciąż jestem w szoku. Operacja serca, która miała być taka niebezpieczna i trudna udała się. A zadziałał inny czynnik. Pech? Wola Boża? Ewa raczej pogodziła się z tym drugim. My również z czasem to zaakceptujemy. Teraz pozostaje smutek i pustka. Trzeba ją przekuć w coś dobrego, by zadbać o siebie, swoje serducho, swoje życie. Radośnie żyć każdą chwilą, bo żyjemy. Dobrej nocki Wszystkim.

Dopiero teraz przeczytałem informację o śmierci Ewy. Przykro bardzo. Ja na tym forum pojawiłem się w 2014 i w starym wątku "Szukam kontaktu z osobami z wszczepioną zastawką" założonym przez Wiesława w 2007 roku Ewa udzielała się od samego początku. Najbardziej zapamiętałem jej optymizm, pomoc niesioną innym, szczególnie matkom które chwilę wcześniej dowiedziały się o wadzie serca swojego dziecka.

Może warto byłoby założyć osobny wątek informujący o śmierci Ewy, aby pamięć o niej nie zanikła.

Dzień dobry,

Moja mama po zawale i długim leczeniu antybiotykami ma rozpoznanie niedomykalność zastawki serca (leczenie farmakologiczne). Jest po operacji ortopedycznej, więc bardzo się boi, bo wie jakie ryzyko wiąże się z operacją i dodatkowy ból. Miała wszelkie symptomy niedomykalności: migotania przedsionków, duszności, bólu w klatce, teraz jest w trakcie leczenia farmakologicznego i jest trochę lepiej, ale słaba jest okropnie, nie ma apetytu, bolą ją ręce. Teraz jest na rehabilitacji kardiologicznej w Aninie i zaproponowano jej operację zastawki serca. Szukałam opinii i nie są zbyt dobre, dlatego mam pytanie, gdzie najlepiej operować zastawkę serca? 

Mieszkam w Warszawie i mam duży dylemat.

W dniu 31.08.2022 o 21:05, Gość Noni napisał:

Kochani, mam dla Was bardzo tragiczną wiadomość. Nasza Ewa41zToF nie żyje... Próbowałam ostatnio Ją odnaleźć. Nawiązałam kontakt z jej pracą. Była na zwolnieniu. Dziś przeczytałam, że zmarła. Jej znajoma upewniła mnie, że to Ona, jest nasza Ewą.... Ewa przeszła swoją operację, udanie. Zawiodła trzustka, stan zapalny. Operowano ją. Chyba dwa razy. Niestety zmarła... 

Dobry wieczór wszystkim. Dopiero dzisiaj odczytałam informację o Ewie - zawsze pozytywnie nastawionej do życia i zdarzeń, które dotyczyły nas i  samą Ewę. Dawała nam siłę i wiarę. Jakiś czas temu pomyślałam, że nie widzę Jej wpisów i nawet nie pomyślałam, aby  stało się "TO". Ponieważ zaglądam na forum z dużo mniejszą aktywnością niż na początku, to moją refleksję o Ewie pochłonęło codzienne życie. Jest mi bardzo przykro, że odeszła od nas Kobieta -  tak radosna i pełna wiary w jedyne słuszne - pozytywne rozwiązania - Jej i naszych zdrowotnych problemów. Jak zawsze dużo pisałam, tak teraz brakuje mi słów. Składam szczere kondolencje dla Rodziny i Bliskich Ewy.