Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ewa z Bydgoszcy

Hej wszystkim wpadłam tylko na chwilkę by zob aczyć co wystukaliście na klawiaturce i znowu pokusiło mnie by napisać kilka słow. Drętwienie twarzy jest jak najbardziej objawem stresu gula w gardle ma fachową nazwę globus histericus hehe w końcu tak nas też niektórzy nazywają ( histeryczki) jak słyszę cos takiego to po prostu gotuje sie we mnie. Jak byłam w maju u kardiologa pierwszy raz w życiu ( poszłam chociaż juz sama wiedziałam co mi jest) ironicznie do mnie mówił wreszcie wkurzyłam sie i powiedziałam mu, że studiów medycznych nie mam a i tak sama wiem co mi jest i przyszłam do niego tylko po to by potwierdził moją diagnozę.troche sie zgarbił i żeby z kolei mi odpowiedzieć żeby jesgo było na wierzchu powiedział, że nie mam sama się leczyć bo od stawiania diagnoz są lekarze. Na co ja mu tak są tylko dlaczego to pacjent czasem wie lepiej Hehe Ja muszę wam powiedzieć, że całe noce potrafiłam oka nie zmrużyć bo myślałam, że już sie nie obudzę.serce waliło jak oszalałe płytki oddech ciągła chęc ziewania i to ciągłe uczucie jakby się miało gardło ścisnięte masakra dosłownie.Teraz już jest lepiej odkąd łykam nawet po 8 tabletek magnezu śpię normalnie- gule w gardle jeszcze mam najczęściek jak sie zdenerwuje i wtedy trzyma cały dzień .To jest istny koszmar czujesz jabys na okrągło cos w gardle miała po prostu masakra. Idę lulu życzę Wszystkim kolorowych snów papa