Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Aga, nauczysz się, to proste. Wszystko jest tam napisane krok po kroku. Ja mam na NK z 1500 zdjęć, które sama zrobiłam. Jak ja się nauczyłam, to i Ty się nauczysz... :-) Poza tym, nikt Cię nie obserwuje, bo i po co? No pomyśl, nie piszesz o tajemnicach państwowych, ani o zabezpieczeniach skarbca w banku, ani o terrorystach, ani..., to dlaczego miałby ktoś miałby Cie obserwować...?

Gość aniula1031

Hej dziewczynki ale zecie napisały dużo przez cały dzień.... hihihi powiem wam ze ANEZ podziwiam cie i fajnie ze znalażlam sie tutaj u was tez bardzo bym chciała miec was na liście znajomych na nk ,fajnie widzieć z kim się pisze czasem :)Ja dzisiaj mialam zakręcony dzień oczywiście w domu sprzątałam prawie cały dzien hehe ,ciągle synuś mi w tym przeszkadzał ale cóz malutki jest jeszcze więc dlatego tak długo mi to zajęło ... pwowiem wam ze dzwoniłam dzisiaj do mojego neurologa bo wiecie co wam powiem biore ten afobam oczywiście cwiartke i czuje sie tak naładowana na nim jak po jaims spidzie jak bym wypiła 4 poządne kawy choc jej wogóle nie pije i mu to mówie wszystko aon stwierdził ze ta dawke która ja biore jest za mała i mam ja zwiększyć i nie wiem co mam robic boje sie wziąść a tym bardziej ze od kąd je biopre rano jak sie budze to żołądek tak mnie boli i od razu budze się z lękiem strachem a zarazem z podnieceniem przed czymś jakies dziwne obawy wy tez tak macie kochane ?? napiszcie coś bo nie wiem co mam robić czy zwiekszyc dawke czy jak brał ktoś te tabletki ??i jak możecie podajcie mi jakieś wasze namiary jak mam was szukac na nk fajnie by bylo dziękuje buziaki śle....

Kama, Nerwica wszystko może nam robić, a rak, to nic nie robi, dopóki nie ma już ratunku. Moja bratowa przez przepadek dowiedziała się, że ma raka piersi w bardzo początkowej fazie. Nic jej nie dolegało. NIC! Zrobili jej operację, usunęli kawałeczek piesi i żyje! Od operacji minęło już 10 lat! a moja teściowa jak poszła do lekarza, bo bardzo bolał ją brzuch to dowiedziała się, że w zasadzie nie ma o czym już rozmawiać i umarła po 3 miesiącach. Z rakiem, to Ty się nie porównuj, bo rak inaczej działa!! Rak nie boli do ostatniego etapu, a rozwija się latami bez jakichkolwiek oznak. Rak jak zaczyna boleć, to boli bardzo krótko i bardzo mocno i w jednym miejscu i koniec. Kama, nie masz raka na 100%. Ewa

Nie *bój* się megi sama napewno nie zostaniesz, bo jedni odchodzą , drudzy przychodzą... Aniula, a Ty rano bierzesz tę ćwiartkę afobamu?, może weż połowkę na noc lepiej, połowka to jest malo, a prócz tego powinnaś brać jakiś antydepresant i potem odstawiać tewn afobam. Kama1975 tak jak Megi pisze nie masz napewno raka tylko masz ten lęk o raka, a to już jest nerwicą lękową, ja też tak mialam i nie tylko ja, musisz jakieś leki brać