Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlenna

odwagi agnieszkaficek ,, ja miałam juz wyrywane zabki i zyje to tylko nasze natretne mysli . Zobaczysz ,że jak wyrwiesz to bedziesz dumna z siebie ! pociesze cie ja tez czekam na wyrwanie 8 . Agniesia , jak czytam jak cie boli to boje sie ,ze zwieje hi hi

Gość agnieszkaficek

Przez ta nerwice to czlowiek taki strachliwy ze masakra pujde do kardiologa mojego i powiem zeby mi napisal na kartce jaki zastrzyk moge dostac bo sa takie zastrzyki do sercowcow ze nie dostanie sie zawalu i ja chce taki he he

Gość agnieszkaficek

Przez ta nerwice to czlowiek taki strachliwy ze masakra pujde do kardiologa mojego i powiem zeby mi napisal na kartce jaki zastrzyk moge dostac bo sa takie zastrzyki do sercowcow ze nie dostanie sie zawalu i ja chce taki he he

Gość agnieszkaficek

Aha a ja wlasnie boje sie pieszo chodzic bo dostaje leki ale mieszkam na 3 pietrze i dzisiaj chyba po tych schodach wchodzilam ze 7 razy bo to z psem to z dziecmi na rowery te rowery wnies znies to jednak tez jakis ruch,co nie?

Gość agnieszkaficek

Aha a ja wlasnie boje sie pieszo chodzic bo dostaje leki ale mieszkam na 3 pietrze i dzisiaj chyba po tych schodach wchodzilam ze 7 razy bo to z psem to z dziecmi na rowery te rowery wnies znies to jednak tez jakis ruch,co nie?

Gość agnieszkaficek

A ja wlasnie od smierci mamy zgrublam 13kg wazylam 50 a teraz 63 a mam wzrostu 170 i troche mi sie ten tluszcz wylewa kurcze,bo jak mam umarla dostalam ta nerwice i nigdzie nie wychodzilam tylko jadlam i spalam albo lezalam i teraz ze mnie swinka sie robi

Gość agnieszkaficek

Ja ostatnio musialam bulke trzesc na tarce bo nie mialam tartej bulki a nie chcialo mi sie isc do sklepu i tak sie wkrecilam ze z 10 duzych bulek ztarlam jak mnie pozniej reka bolala bo ja zawsze wlanie daje do piekarnika bulki jak juz sa twarde i zostawiam na czarna godzine wlasnie jak nie mam tartej bulki