mlyabial Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Moja mama wiek 84 lata ma od kilku lat zdiagnozowany tętniak łuku aorty. Pięć lat temu przeszła w trybie nagłym operację pęknietego tetniak aorty brzusznej. Podczas badań wykryto ten drugi tętniak , lecz z uwagi na stan serca po pierwszej operacji nie zdecydowano się na zabieg. Który z ośrodków kardiochrurgii w Polsce ma największe doświadczenie(mieszkamy w Białymstoku) i to w tym wieku jest operowalne. Obecnie jest to życie z granatem w ręku. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza
JustynaB Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam! Ja w wieku 24 lat miałam operację tętniaka łuku aorty w Poznaniu. Nie wiem jak to wygląda w wieku twojej mamy ale może spróbuj się tam skontaktować! SZPITAL KLINICZNY PRZEMIENIENIA PAńSKIEGO W POZNANIU KLINIKA KARDIOCHIRULGII , KATEDRA KARDIO - TORAKOCHIRURGII UM TEL. 061 8 549 210 www.kardiochirulgia.com.pl POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi