Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szpital Jana Pawła w Krakowie

Gość marc

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Dr n med.Zbigniewa Samitowskiego Specjalista Kardiochirurg wspaniały człowiek i wspaniały Kardiochirurg mogę to napisać z całą odpowiedzialnością bo miesiąc temu moja żona była operowana przez tego Pana za co przynajmniej tą drogą chcę podziękować SERDECZNY BÓG ZAPŁAĆ PANIE DOKTORZE!!!!!!!!!!! żona czuje się świetnie.
Gość Helena Meres

Chcę tą drogą serdecznie podziękować całemu personelowi medycznemu, rehabilitantom. personelowi pomocniczemu (wszystkim, od salowych począwszy na dietetykach skończywszy) za serce, dowcip, ogromną kulturę osobistą, empatię, uśmiech, nawet wtedy, kiedy było trudno, za cierpliwość przy wykonywaniu nieraz bardzo niemiłej pielęgnacji. Za to, że wbrew powszechnym opiniom, dla Was liczy się człowiek, nawet wtedy, kiedy jest bardzo stary. Cały oddział rehabilitacji kardiologicznej zasługuje na najwyższe uznanie. Szczególne podziękowania dla przemiłej Pani dr Sumary. Takiej opieki nie spotkałam nigdzie, a moje 92-letnie życie nie szczędziło mi licznych pobytów w różnych instytucjach opieki zdrowotnej. Helenka Meres.