Gość marc Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam serdecznie Wiem ze to wiodący ośrodek w Polsce kogo polecacie w tym szpitalu jeśli chodzi o wady serca ( zastawka aortalna) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Janek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Polecam Dr n med.Zbigniewa Samitowskiego Specjalista Kardiochirurg wspaniały człowiek i wspaniały Kardiochirurg mogę to napisać z całą odpowiedzialnością bo miesiąc temu moja żona była operowana przez tego Pana za co przynajmniej tą drogą chcę podziękować SERDECZNY BÓG ZAPŁAĆ PANIE DOKTORZE!!!!!!!!!!! żona czuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zosia12 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 http://www.kardiochirurgia.net.pl/index1.php?go=zespol_lekarzy Na tej stronie są kardiochirurdzy z tego szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Helena Meres Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Chcę tą drogą serdecznie podziękować całemu personelowi medycznemu, rehabilitantom. personelowi pomocniczemu (wszystkim, od salowych począwszy na dietetykach skończywszy) za serce, dowcip, ogromną kulturę osobistą, empatię, uśmiech, nawet wtedy, kiedy było trudno, za cierpliwość przy wykonywaniu nieraz bardzo niemiłej pielęgnacji. Za to, że wbrew powszechnym opiniom, dla Was liczy się człowiek, nawet wtedy, kiedy jest bardzo stary. Cały oddział rehabilitacji kardiologicznej zasługuje na najwyższe uznanie. Szczególne podziękowania dla przemiłej Pani dr Sumary. Takiej opieki nie spotkałam nigdzie, a moje 92-letnie życie nie szczędziło mi licznych pobytów w różnych instytucjach opieki zdrowotnej. Helenka Meres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi