Marcela1991 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam chciałabym wiedzieć czy ciśnieniomierz naramienny jest wiarygodny mam takychardie i mierzyłam sobie i mi pokazaĺo 85 puls A za 6 min pokazało 78 i znaczek arytmi dziwne A zażyłam rano 10 mg propranolol i nie czuje się nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość beatkapol Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ciśnieniomierzy jak mrówek w sprzedaży teraz, trudno się połapać co jest dobre a co złe. Ja postawiłam na polskiej marki sprzęt bo Sanity Simple i póki co pozytywnie. Mierzy szybko, bez bólu od mankietu, nie napręża się tak na ręce żeby bolało. No i przede wszystkim jak na razie jest dokładny, nie przekręca wyników, nie pokazuje mi ciśnienia w stylu 250 na 100...czy innych takich kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość celooo Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Zainwestowałam gdzieś w marcu w nowy ciśnieniomierz Simple Sanity i sobie radzi z pomiarem elegancko. Wynik jest szybki, LCD rzeczywiście duży i czytelny. Bateria trzyma wyjątkowo długo co jest dla mnie super ważne, bo ja muszę mierzyć ciśnienie każdego dnia i to po kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dariusz Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Razem z żoną sprawiliśmy sobie na 40 te urodziny ciśnieniomierz SmartCardio stwierdzając że to już jest...ten wiek i sobie chwalimy. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kuba Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 W dniu 25.02.2019 o 14:32, Gość dariusz napisał: Razem z żoną sprawiliśmy sobie na 40 te urodziny ciśnieniomierz SmartCardio stwierdzając że to już jest...ten wiek i sobie chwalimy. 🙂 U nas też Smart Cardio zdaje egzamin. Wygodne rodzinne rozwiązanie, prosty sposób na profilaktykę, akumulator – rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi