StanislawKobialka Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 W 1998 (18 lat temu) miałem wszczepione bypassy (2 tętnicze i 2 żylne). W tej chwili pomosty tętnicze są jeszcze w porządku, natomiast żylne były już wielokrotnie naprawiane (balonikowanie, stenty). Stąd kilka zawałów, jakie przeszedłem w ciągu ostatnich 3 lat. Moje pytanie: czy jest możliwe przeprowadzenie następnej operacji wymiany uszkodzonych pomostów? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam Stanisławie Czy rozmawiałeś z lekarzem na ten temat ? Teraz to tylko Twój stan z drowia na dzień dzisiejszy zadecyduje co dalej z tym zrobić , zawały , balonikowanie , stenty , jaki Ty tryb źycia prowadzisz , wręcz wyniszczający , w pewnym momencie to już Ci lekarz i chirurg nie pomorze , nie położąciebie na stół , bo nie przeźyjesz operacji , Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi