joanna1977 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam Od około miesiąca (wtedy to zauważyłam) praktycznie każdego ranka kiedy wstaję wcześnie do pracy (ok 4 rano) mam silnie zaczerwienioną lewą stronę klatki piersiowej. Wygląda to jak obręcz nad piersią. Zaczyna się prawie po środku klatki i sięga prawie pod pachę. Na początku sądziłam,że może to być wynik faktu że najczęściej śpię na lewym boku, ale to nie wygląda na *odgniecioną* skórę. Do tego doszły takie specyficzne bóle w klatce-raz na jakiś czas jakby ktoś *uderzył mnie w serce od środka*, a potem je ścisnął... Szukałam opisu podobnych objawów, ale nic takiego nie znalazłam. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Trzeba żeby to dermatolog zobaczył.może rumień od kleszcza..... Cytuj Odnośnik do komentarza
joanna1977 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź, ale to z pewnością nie to. Nigdy nie *miałam kleszcza*... Cytuj Odnośnik do komentarza
msyzdol Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Może półpasiec? Czy chorowalaś na ospę wietrzną? Nie pojawiły się pęcherze? Nie boli skóra w miejscu zmian? Pozdrawiam Marcin Syzdół Cytuj Odnośnik do komentarza
joanna1977 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Chorowałam na ospę wietrzna w dzieciństwie. Pęcherzy nie mam. Skóra nie boli, ale jest ciepła w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi